te okos...
hat nem latod hogy senkinek nem tunik fel amit irtal
azt modntad eredetileg valami 3200-on akartal eladni es beraktal egy stopot aktivalaasi arral 3140-en
magyarul 3140 eleresekor! bekerult az ajanlatod hogy hajlando vagy elani 32xx-en
valoszinuleg ez tortent ilyen egyszeru
látom h jol elszorakoztok h sötetben tapogatok
és tényleg jobb ha előveszem a szakirodalmat
és mégegyszer köszi mindenkinek
Törölt felhasználó2009. 07. 08. 18:47
Még egy kezdő kérdés:
Van- e lehetőség arra, hogy ha pl. nyaralni megyek, és van egy pozim longban, akkor a Stop kövesse at árfolyamelkedést? Tehát pl. mindig 15 % -kal legyen alatta.
Kösz
szerintem hagyd a temat.. :)
hihi
neked mar ugyis mindegy hanyan magyarazzak el nem az a baj hogy nem tudod mit kell beikszelni hanem az alapelvrol nincsnen fogalmad
akkor meg minek a stop egyaltalan?
nem tolti be ugyse a funkciojat
nyomjad anelkul szerintem
jo lesz az :)
hat figyelj osszuk meg akkor az elkepezelesedet errol a moderatorral is es akkor meglatjuk hogy milyen vicces lesz ha teged sem lehet majd tobbet olvasni :)
..ha nem egy pillanatnyi leszúrás volt és tényleg jól adod meg az ajánlatodat, akkor bekerül az ajánlatod...ez esetben csak akkor kerül eladásra, amikor lentről jön fel az árfolyam...
milyen rendszeren kereskedsz? Equitas? ..az előbb kipróbáltam, nem engedi rossz értékkel a beállítást, tehát kellett, hogy kapj egy üzenetet arról, hogy magasabb a limit árad az aktiválásinál..
Nem gondoljátok, hogy a topik igény szerint alakul? Ha valaki kezdő, akkor hülyeséget is ír, és kérdez. Na és akkor mi van? Ez a szétoffolós topik, ha tetszik, ha nem:-)
..merthogy ezeket a stop ajánlatokat nemcsak meneküléskor és veszteség elkerülésére lehet használni, hanem vételekre is, ha pl. nem akarsz lemaradni egy felfelé menő hullámról..
OTP részvényesek ide!