azt a leborult... már élesítettem egy 7500-as shortot 3310 körül, de el kellett mennem a gép mellől. mire visszajövök, 3100-at kóstolgatja az árfolyam.
...ne foglalkozz velük, csak gondolkozz el azon, amit mondanak :DDD
...ők is csak okoskodnak, mint bárki más, úgy tesznek, mint ha a születésükkor is már a kis csupasz testükben hordozták volna a tőzsdéhez szükséges tudást.....pedig nem...
Törölt felhasználó2009. 07. 08. 16:41
Azért ma volt forgalom, így a papír is jobban megindult...... csak lefelé, de meddig????
Nevess csak, kit a fenét érdekel ez.
Csak azért irogatok ide, mert ha kiírom magamból, akkor jobban megértem. Rendszerezem magamban, ez egy fajta taktika.
Azt várom, hogy összegyűjtsek 500db oti pénzmagot, aztán elfelejtem a daytrade-t.
De a napos charton iszonyű nehéz belőni az alját, ezt próbálom most csiszolni.
Kedves Tibor!
Egy rakás fórumozó már rajtad köszörüli a nyelvét, illetve a klaviatúráját, mert mást sem hallunk,mint,hogy mit mutatnak, illetve mit nem mutatnak a chart-ok.
Az én "ZS" mutatóm ma azt mutatta,hogy short-olni kell,így hát ezt is tettem 3350-3270/6k, majd 3260-3150 20k. A "ZS" mutató ma jól működött és nem érdekelte semmilyen chart:::))) Hát ez van, remélem ma sokan gyarapították a tőkéjüket!
...holnap reggel elég lesz venni, ha esetleg újból fel lenne az irány...tesztek nélkül nincs menet se le se fel...ha mást nem is tesztel, de a zárót valszeg..
OTP részvényesek ide!