Nekem meg ott a DAX longom 12200 környékén vettem.Van rá eladásim,de még nem ment el.Közelít a céláramhoz napira.De van olyan longom is amit dobnék,hogy hétvégére ne legyen pozim. Baxxák meg!
Igen ez az email cím meg van nekem,szoktam is írni panaszlevelet az otp-s bandának.Lóvét meg vissza is szokták adni amit direkt brókeres díjként levonnak.Tapasztalatból írom ezt.Most is ez lesz!.Mindenesetre kösz az észrevételt!
Felesleges hivni ezket.Informacio@otpbank es mehet a panaszlevel.Ha jogos a dolog akkor par het es visszakapod a mar kifizetett havi dijat.Elotte levonjak majd vissza kapod kb. 100 ft elteressel.
Igaz, tőkeerős az OTP, de pl. egy Interactive Brokers brókerrel (NYSE, SIPC, FINRA, FCA háttér) nem fog tudni versenyezni. Amúgy a brókerszámlán csak azt a pénzt éri meg tartani, amit hajlandó vagy kockáztatni, a többit bankszámlán, banki megtakarításokban parkoltatni vagy passzív jövedelemforrásokba (pl. állampapír) érdemes fektetni. Ezért nem értem ezt a túlzott óvatosságot. Egy nagy, szabályozott brókernél (SIPC, FINRA háttérrel) ugyanúgy biztonságban van a pénz. Lehet, hogy az OTP-nél előbb is buksz mert ha bekötsz egy nagyobb pozit és akadozik a rendszer vagy lefagy, akkor rövid idő alatt nagyobb összeget lehet veszíteni a rendszer instabilitása miatt.
OTP Direktbroker problémák