Régről úgy rémlik nekem, hogy van különbség, hogy milyen szerződést kötöttél. Ha csak sima számlaszerződésed van akkor ki kell várni, hogy a T+2 napos elszámolás megtörténjen és csak utána vehetsz a pénzen újra részvényt. Ha van otp direktbróker szerződésed is, plusz havi kb 3000 Ft-ért, akkor viszont azonnal vehetsz részvényt (csak azt, kötvényt, befjegyet stb. akkor sem) az átvezetési számlán lévő pénzből. Ha van ilyen szerződésed és még se fogadja el a pénzt fedezetként, akkor nem tudom mi lehet a gond, fel kell hívni őket.
megváltozik az újra kötésnél a tbsz számla száma és nem csatolja autómatiiusan ez a szuper rendszer a neten látható számláid közé. Próbáld meg ezt: otpdirekt - jobb felül beállítások - számlakör karbantartás listáz egy csomó számlát, a be nem jelöltek között lesz feltehetően az idei tbsz és a hozzátartozó pénzszámla. elvileg ha beixeled, elő fog kerülni.
Nekem is volt már ilyen "fedezetre vár" hibaüzenet. Azóta csak aznapra adok kizárólag megbízást. Egyszer beragadt, egy hétig aggódtam, hogy mégis megveszem. :) Ennél csak az a szebb, mikor el akarod adni, és jelzi, hogy nincs is olyanod. Na jó, ilyen csak egyszer volt.
Ma nálam két megbízásnál is kínlódott: egyiknél fedezetre vár azóta is (van amúgy fedezete bőven), a másiknál meg azt írja, hogy legközelebbi tőzsdenyitásnál 9 órakor teljesül (ez külön "öröm", mert piaci áras megbízás volt...). Apró szépséghiba, hogy utóbbi megbízás délben történt, tehát tőzsdei időben... Fedezetet egyikhez sem rendelt hozzá. Törölni sem lehet őket. Kíváncsi vagyok, holnap reggel történni fog-e valami vagy csak lógni fog a levegőben a két megbízás.
OTP Direktbroker problémák