Sziasztok! Azt tudja valaki ha OTP brokeren adtam egy megbízást ami ma lejár, de valószínű már nem fog teljesülni, azért is számítanak fel valamilyen díjat? Sajnos a hirdetményben nem találtam erre választ. Módosítani egyelőre nem szeretném, ahogy törölni se. Köszönöm
egyébként a nyitó és záró szakaszba hogy lehet ajánlatot bevinni? Ugyanúgy mint a napközbeni kereskedés? Tehát a záróra is érvényes a megbízás, amit napközben adunk? Köszi előre is.
lehet ilyenkor valamit tenni érdemben? 500db otp-t akartam eladni de lefagyott a tranzakció jóváhagyásakor és semmi 15 percig. aztán zárás után mutatja hogy nem teljesült, pedig árban benne voltam :( de hogy bizonyítom be nekik?
Sziasztok! Nekem is hasonló gondom volt, fiókban nem tudtak segíteni, mire kiderült. hogy az OTPDIrekt felületen az Ügyfél tájékoztatás módja és a kereskedési helyszín vizsgálata menüpontban nem voltak beállítva a helyszínek A/1...B/1. A hibaüzenetek nem erre utaltak, de beállítás után megy a kereskedés....
En mar rutinos panaszkodo vagyok naluk.Eleinte odamondogattam nekik rendesen.Nem tetszett nekik a vulgaris resz.Most Sanyi Batyam is fo a leveben azert.
A direktbròker felülete nem vàltozik,nincs vele tennivalò (èn csak ezen tőzsdèzek,laptopon ugyebàr),a telefonos app. vàltozik csak,abbòl kell az ùjjat letölteni. Ezt fel is ajànlja a smartbankod a belèpèskor. (Màr egy màsik otp-s dolgozò is megerősìtette.)
OTP Direktbroker problémák