OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
Hat a chartom szerint most kéne indulnia a B hullámnak körülbelül.... RSI 30-40 közötti tartományból ... Fiboval jelöltem ha most váltana B hullámra akkor a tetö alj igy alakulna https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_70cb85b64bd928d757e8dcc1279e530b.png
Rossz időzítés. :) Jó eséllyel a korrekció egy 3 hullámos emelkedő szerkezet, aminek az első hulláma 9500 ig ment, és most ma csináltuk meg a korrekció korrekcióját. Ennek a fibo 61.8-a valahol ott van 8900 körül. Ha szerencsénk van, akkor mehetünk felfelé az utolsó emelkedő hullámmal 9500 fölé... Onnan viszont jó eséllyel folytatódika trend, ami bizony nem felfelé van...
A múltkori chartod szerint, hol tartunk most, nem mentettem el és nem találom a visszakeresésekben. Most kell jönni pici emelkedésnek és utána irány az alj?????????
Amikor nagyon kevesen várják, akkor át fog törni és lehet , hogy nem is lesz lassú, én várom a réstöltést. Aztán, majd látjuk mi lesz ! Résen kell lenni! :)
sztem az van ami kicsit be kavar itt hogy kétszer rá mentünk a 9500-re és nem adja ki ez miatt a képet ugy h könyen átláthato legyen "a" hullám megy lefele én szerintem még csak.... De RSI is elég lapos nehéz megállapitni most igy hirtelen de nem látok még emelkedö formáciot laposan megy le eddig az is.. viszont már azon a szinten járkál ahol jönnie kéne a b hullámnak körülbelül ami szerintem 9400 ig fog elmenni max nem érzem ugy h azzal ki fog tudni törni elég gatyának látszik nekem. szoval ha itt nem fordul meg akkor lehet eléggé be fog esni
a mai nap,azt próbálták mutatni,hogy gyorsan vissza pattant 9000 alól.De szép is lenne,végre egy zöld gyertya a hónapos grafikonon. 9350-en nyitottuk ezt a hetet,egyelőre csúnyán alatta vagyunk a 9020-al....
szerintem hamarabb nézzük meg a 8.800, Mai nap eredménye nálam : lecseréltem a 9.120 -ért vett pakkom 8930 -ra , buktam 2570 Ft -ot : -( nem bánnám ha a Te verziód jönne be...
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.