OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
Gondolom mi meg Magyarországon vagyunk és elég szoros a viszonyunk az oroszokkal, és ezért vagyunk érzékenyebbek erre az egész katyvaszra... De amúgy szektoronként alapból elég hasonló szokott lenni a trend, szóval ez olyan meglepő is meg nem is, de mindenesetre érdekes.
Amúgy kicsit olyan mintha a Rafi meg az OTP késve követnék egymást a hirtelen ugrásokban. Ha az egyik hirtelen zuhant a másik ment utána. Bár lehet kicsit csalóka ez a log skála. Vagy mire gondoltál pontosan mint érdekesség? Kíváncsi vagyok neked mi szúrt szemet
Gondolom mivel az ERSTE-nek nincs orosz vagy ukrán kitettsége egyáltalán ha jól tudom. Viszont az OTP meg Raiffeisen már elég erősen átlóg(/ott) oda...
Ha nem szeretsz 2 évig oldalazni, nézz meg egy NOVAVAX-ot. Itt a leghosszabb oldalazás ~1 év volt 2019-től, de pár hónapnál nem jellemző hogy több lenne. És ami pici gyertyának tűnik, ott nézd meg az alját meg a tetejét, és azért az sem olyan rossz ha megovagolod... Ezek egy hónapos gyertyák. Csak nézd meg azt a hullámvasutat. Én nem tudom ennek a részvénynek mi a baja... https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_fe59f6f42ea77f2026b30221da431558.png
Azt a jó kis Wall Street-i bikát az aranyszerszámával nem biztos, hogy ildomos egy férfinak felkínálni egy nőnek együtt alvási szándékkal, de az sem valószínű, hogy egy nő az alvásminőségért kéretne be egy bikát az ágyába. :) Zsuzsa: 18+ :)
En meg kicsit bealudtam delutan most nem fogok tudni aludni... amugy mindig mikor rezeg a lec fel fokozodik a hangulat anyaforumban... neha en is inkabb ide irkalok me nem birom ha veszekednek a hulyesegen.. a helyett h a profit lehetoseget keresnek a kialakult helyzetekben
Hat de nem furcsa? Most mindenki at ult alibaba-ba? Oroszok meg mire spekiznek 5%al??? Ezek ossze jatszanak sztem amerika ellen azt meg kovetjuk mert divat koveto nep vagyunk nyugatiakkal egyutt. Te nem hiszek az osszeskuvesekben latom 🥶🧸
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.