Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
De a vezetőségnek ez így kurvára kényelmes, nekik megvan a hajókázás, luxus életvitel a részvényesek meg magasról le vannak szarva!! Itt ha 100 ft lesz az árfolyam az sem kárpótolja a többséget.
Szerintem nagy kamu hogy te még mindig vásárolsz ebből!! Örülnél ha nullába ki tudnál szállni a sok millió daraboddal. Amúgy sok sikert és türelmet ,mert ha valakinek, hát neked az végtelen 👍
Monk nevű nikkedet aki ismerte az tudja,hogy nem voltál te mindig ennyire nyugodtan mosolyogva sétálos😅. Attól,hogy valaki nem írja le az “élményeit”,darabszámát egy anonim fórumon,nem kell alábecsülni😉
Tudod, sokan írtak nekem hasonlókat 2016-2018 között az Opimusnál. És annyi történt,hogy nincs főnököm, nincs munkahelyem, az Opimus révén ráérek mosolyogva sétálni. Itt is meglátjuk,hogy mi lesz ! A jóval több mint 2 millió darabommal ........................... A "szopatásról" ennyit. TE biztos tudnál mesélni az élményeidről. :-) :-)
Az látszik h ebben a felállásban senkit nem érdekel a delta, akkor valtoztatni kell, nagyobb volumenű bejelentésrk kellenek, hiába a cikk ami megjelent, a kutyát se erdekli. Az mindegy h 37,38 vagy 39, olyan valami kéne ami 239re viszi, na az már nem lenne mindegy......
Ez csak az én gondolatom. Vásárlom havi rendszerességgel. leírtam miért. Azoknak a személyeknek akik nem értenek egyet a gondolataimmal,mert szerintük minden szép és jó a DELTA körül , ugyancsak van lehetőségük vásárolni és leírni a gondolataikat. A fórum elsősorban gondolatok ütközésére szolgál, nem a "sunyi " nyomkodásra. :-) :-) Nem tényeket írok csak az elképzelésem. Nem vádolok senkit, holott a 28 milliárd és a 210 forint büfögése miatt lenne miért. Érdekelne,hogy HIVATALOS helyen miként magyaráznák meg a tőzsdére kerülés körülményeit.
A hajós DELTA vezetők BÜSZKÉN mutatják az üzleti kapcsolataiknak a DELTA tőzsdén lévő SIKERES hadjáratát. ! ? ( ÉRDEKTELENSÉG !!!!! 210 forintról büfögtek a BEVEZETÉSNÉL és most 40 forint körül van a szégyenteljes árfolyama évek óta ( 2 év ). Igen , BÜSZKESÉG töltheti el őket hiszen követik a gazdájuk irányítását. Mi más oka lehet ????? Itt akkor lesz valami ha a DELTAgroup HOLDING zrt ahhoz a körhöz kerül hivatalosan amely irányít és amely miatt itt vagyunk. Ennyi. Most már megvárom, 5 év eltelt !!!!!!!!!!!! Adok neki még 5 évet. :-) Ha nekik megfelel ez az árfolyam annak megvan az oka ( egyenlőre ) . KERESNI akar a gazdi a 383 millió darab részvényen ! Mint mindennek, a mostani mocsoknak is megvan a miértje.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)