Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Ez se a mi napunk pedig teljes hét, vajon most mi lesz a szektába a nyugtató érv, elképesztő szar öt éve minden egyes nap bizakodni h na majd ma, majd ma, ma, ma és nem és nem és nem.... Ima ma is ment, legyen átkozott az egész bagázs, akinek ebbe része volt, 38 elképesztő kevés.....
én már csak hiszem, ha látom, de legyen igazad.... sajnos ez a hét is dupla nulla volt, forgalom és árfolyam tekintetében is....de talán hétfőtől, kérdés csupán h melyik hétfőtől....
Ha már a lélektanról beszélsz . Miért "kínzod" itt magad? :-) :-) Van még olyan fórumozó aki ugyancsak itt ossza az ................... a DELTA fórumon és másik fórumra beírja , hogy DELTA--t vesz. :-) Hagyjuk már ezt a homokozós stílust,hogy mások gondolatait fikázzuk. Mindenki magát tegye rendbe. Ennyi. Én az energiám odateszem ahol "dolgozom". Máshol,más munkásságát nem minősítem. Meghagyom a bohócoknak.
Most őszintén ! Miért is ne kezdődhetne meg a DELTA emelkedése ? Minden tiszta a cég körül, folyamatos megrendelések, teljesítések. Állandó melók: Autópálya, Mahart , Okos város/ok, Egyetemek,kórházak, Közintézmények, kkv-k, Ipar 4.0, Audi, BMW, stb. És mindez még az akvik, terjeszkedések előtt. Igazából még be sem indult a DELTA !!!!! Komoly elképzelésem van a beindulásról. Igen, nehéz a jelenlegi helyzete a kisrészvényeseknek ( sajnálatosan egy cég nem a kisrészvényesekről szól. ), de a JÖVŐ a DELTA előtt. Szóval, lehet,hogy még rámegy 5 évem ( mint már írtam) , DE : elképzelésem szerint BRUTÁL nyereség várható ha a részvény jelenlegi árfolyamát nézzük a várható 5 év múlva lévő árfolyamával. Bizony, szerintem ez egy BEFEKTETÉS !!!!!! meg lesz töltve szerintem a cég a 383 millió darab részvény által. ŐK IS KERESNI AKARNAK !!!!!!!!! És fognak is. :-) Ennyi. ui: És a leírtakból gondolom,hogy van valaki a cég "mögött" ( igazi tulaj, név nélkül. ) SAJNOS egyenlőre ezért vagyunk itt , JELENLEG A MOCSÁRBAN !!!!!!!!!!!!!!!!!
Én most nem igazán az érdektelenségnek tudom be a részvény körüli nyugalmat. Valamiért nem mozgatják. Megfelel nekik ez a mostani árfolyam. Könyvek "nyugodtak". 5-ös könyv -ben kiegyensúlyozott a vétel-eladás oldal. Bebiztosították. :-) :-)
Sajnos jelenleg tényszerűen semmi jóról nem beszélhetünk. Amibe kapaszkodhatunk az egyedül az,hogy IT cég ! Egyre több mindenben benne vannak, rendszeres bevételek. A nagy kérdés,hogy miért tartják itt. Biztos nem "csak" azért van itt,hogy ennyiért adjanak a munkavállalóknak. :-) Az másként is megoldható lett volna. Én akkor is azt várom,hogy lesz itt pislogás. Az időpontot ők tudják. Mi a "sötétségben" vagyunk tartva. Még 5 évem van várni, nyártól már kifelé megyek, egyik 5 év letelik. :-) :-)
AKARJUNK ( várjuk) a híreket. Nagyon nyugodt a kereskedés, Mondhatnám,hogy kellemesen kiegyensúlyozott. Mondjuk megtámadhatnák felfelé. :-) Van mire várnunk, ( akvik, opció, stb.) Ezek is keresni akarnak a részvényeken. Ez az undormány árfolyam nem jó hosszútávon senkinek. Biztos,hogy lesz valami ami megmozgatja az árfolyamot.
Valaki mindig veszít a tőzsdén. Így vagy úgy. Lehet soha nem lesz 50 ft se. De lehet 5 év múlva 300 ft. Azok, akik pl ott vesznek majd tőled meg séta mosoly bácsitól, akkor ők lesznek az új vesztesek, amikor visszaesik időre vagy örökre 300 alá.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)