anno feszegettem, hogy egy atomerömü lehet akár egy atombomba is a Paks2 már tervezéstöl kezdve épülhet így, aminek lesz egy gombja a Kremlben Csernobil elesett...
Atomerőművet nem csak az oroszoktól lehet venni. Már ha nem kifejezetten oroszbarát kormányról van szó. Olyan üzlet, amelyik növeli energiafüggőségünket az oroszoktól.
Most ki fogom tiltatni magamat. Te egy gazember vagy! Hogy mereszeled a magyarság tudatomat semmibe venni. Senkiházi faszkalap badsector. Most nyugodtan jelenthetsz fel a modertornal. Seggfej
olyan üzlet amin csak az oroszok nyernek. a felújított orosz metrókocsik is csak az oroszoknak és tolvaj fideszeseknek volt üzlet, a lakosságnak nem volt jó üzlet, hogy új áráért korszerűtlen, szovjet konstrukcókat kaptunk.
Elmaradt a soros, pénteki rádióinterjú Orbánnal. Az alattvalóknak semmi közük ahhoz, hogy háború dúl a szomszédban. Számos példát tudok arra hozni, hogy az oroszbarát Orbán az oroszok mellett állt ki. Orosz kémbank Magyarországon, Paks2.
Nagyon úgy néz ki, rossz stratégiát választott. Klicsko is harcolni fog, Kijev polgármestere. Hiába nyeri meg a csatákat, nem tud egy 40 milliós országot negszállva tartani. El fog gurulni a gyógyszer, ebből a szituból hogyan lehet visszavonulni?
Olvass vissza, hányszor hivatkoztatok az " első biztonságos' országra. Én akkor konkréten rákérdeztem egy ilyen esetre (pont Ukrajna és Magyarország kapcsán).
Az EU nem egy ország hanem egy országok által alkotott közösség.Törökország ahova a szirek menekültek viszont egy ország és nem része az EU-nak.Egyértelmű,ha az EU határán van katonai konfliktus akkor a menekültek az EU-n belül bárhova mehetnek,ha viszont Sziriában akkor a legelső biztonságos országig vagy országok alkotta szövetségig,ilyen viszont ott nincsen.
OROSZ-UKRÁN háború