Ti így látjátok, elfogadom. Orbánnal az
a gondja az EU vezetésnek, hogy nem engedi ugráltatni magát és igyekszik nem
kiszolgáltatott lenni. Olyan nagy országuk lettek bólogató kutyusok, mint a franciák vagy a németek, szerintem ez sokkal veszélyesebb hosszútávon, főleg
úgy, hogy nem valós EU irányítás van.
01G pont ezt az egységesülést próbálja akadályozni putyin megbízásából, de akkor te is eljutottál az európai egyesült államok létrehozásának szükségességéig.
túl nagy hatalom összpontosult egy diktátor kezébe megint a Nyugat meg büszkén vette a gázukat, hagy gazdagodjanak, és bővítsék a fegyveres erejüket amit okkal tettek, most használják azokat
Nagyon is fontos, és ne is feledjük, hogy minden ilyen egyezményt
ellenez USA és kis is lép, amiket korábban aláírt. Olvasatok utána. Egységes, stabil EU kell mielőbb!!!
Fogalmad sincs a politikáról, felborította Európában az egyensúlyt Putyin, terroristákkal sem kell egyeztetni és Putyinnal sem lehet, mert azt gondolja bármit megtehet. Minél később állítják meg annál nehezebb lesz !
NEM!!! nem is fogunk!!! Nem is követelhet ilyet:) EU egység kell, de keleti barátsággal, mivel több lábon kell állni. USA érdeke, hogy EU ne legyen stabil!
remélhetőleg ennyi erőfitogtatás elég volt, nagyon remélem. senkinek nem
jó ez!!! én bíztam benne, hogy nem jutunk el idáig. putyin nagyon
veszélyes, nem lehet kiszámítani, mit tervez, ezért jobb nem hergelni. annyit
kellene papírra vetni, hogy nem lesz több keleti nato bázis és rakéta.
a 2 köztársaságot akarja, meg egy orosz-barát ukrán kormányt, mint anno Janukovics volt egy következő bábállam kell, mint Belorusszia, vagy mint Magyarország lesz, ha O1G marad
OROSZ-UKRÁN háború