Milyen jó, hogy egy humorista egy mondatán fennakadsz, a másik oldalon meg minden rendben van. Orbán Balázs egy mondatán bezzeg nem tudsz ennyit értetlenkedni.
Hidd el ,értem és nem is értek egyet vele. Rengeteg pénzbe kerül az M1. Én azzal nem értek egyet hogy egyik oldalról leszólom mert nincs nézettsége utána meg azt állítom hogy azért kell tüntetni mert a nem nézett tv befolyásolja a közvéleményt. Ez szerintem ellentmondás. Akkor mondja azt Bruti hogy azért tüntet mert a többszázezer vidéki kis embert , nyugdíjast félre vezeti a propaganda , ráadásul rengeteg pénzből. Ne a 17 nézővel poénkodjon.
Ejj, de nem akarod érteni. Az M1 adófizetői pénzből működik, az egy állami tévé, amit egy normális országban nem használhat saját kénye-kedve szerint még egy 2/3-os kormány sem. Ha az állampolgár olyan hülye, hogy ezt szájba kell rágni neki, akkor nagy a baj. Persze a TV2-t is kitömik állami pénzzel, de az hivatalosan nem közmédia, ezért ha oda mennének tüntetni, akkor az ostoba fidesz-hívő itt most azt kérné számon, hogy "miért akar beleszólni MP egy privát cég ügyeibe".
Azt láttátok hogy milyen volt a résztvevők korosztálya? Mert fiatal elvétve volt, inkább az 50-60-70 évesek voltak a tüntetésen. Ugyanúgy mint egy DK vagy Fidesz gyűlésen.
Ezt írtad: "Egyébként nem értem, Bruti szerint 17en nézik az M1-et de az M1 dönti el a választásokat mert több millióan elhiszik a propagandát." Nem az M1 dönti el a választásokat, de a propaganda, mert azt valóban többmillióan elhiszik. Mivel többmillióan találkoznak vele az áltzalam sorolt helyeken folyamatosan.
Ember, a propaganda ezeken a csatornákon megy foylamatosan és gátlástalanul: - közmnédia ÖSSZES csatornája - az ÖSSZES országosan fogható rádió - a KESMA kb 500 "média"terméke - a TV2 csoport összes csatornája - az összes kormányzati oldal - a MEGAFOS összes csatornája - idönként a köztéri felületek egyszerre kb 20%-a. - az állam által t´maogatott termékek "tájékoztató" adatai - az MCC rendezvényei - a Közszolgálati Egyetem - a minden szülönel letöltött KRÈTA - stb. Remélem, érzed, hogy mennyire félresikerült a hozzászólásod.
A területet számolva, felvételeket nézve , látva sűrűséget kb. 10000-en lehettek. Egyébként nem értem, Bruti szerint 17en nézik az M1-et de az M1 dönti el a választásokat mert több millióan elhiszik a propagandát. Most akkor van nézettsége az M1nek vagy nincs?
Magyar nagy dilemmája: 1) osszefogjak a baloldaliakkal (GYF)? Akkor veszítek. 2) Továbbra is csak magamra számítsak? Úgy látom, kevesen leszünk, tehát vesztek.
Hát egyáltalán nem. Csak a fityeszeseknek. Nekik duruzsolja most már folyamatosan, hogy maradjon Orbán. Tenyleg igaz, hogy a DK a fityesz csendestársa. Egyébként hazudik is, mert legalább 30 ezren voltak.
Vox Populi: " ... ha minden kutatóintézet legfrissebb nyilvános adatainak az átlagát nézzük, akkor most szinte hajszálra ott tartunk, mint a június 9-i eredmény. A mellékelt videóból viszont azt is megtudják, hogy a Fidesz és a Tisza támogatottsága közti különbség most már inkább csak 8-10 százalék lehet (...) hogy miben van közelebb, és miben távolabb most a TISZA a választási győzelem esélyétől, mint annak idején a közös listás ellenzék ... Akkor is volt remény, meg most is, és hogy mi sok, mi kevés, azt döntse el az olvasó." https://www.facebook.com/valasztasi.kalauz/videos/1060056771983570
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető