Pedofidesz! A pedofilsegéd továbbra is szabadlábon? A pedofilsegéd továbbra is gyerekek között dolgozhat ? Ha hibás döntés, akkor miért nem vonják vissza???
Ezt a másodikat a mozikban kellene vetíteni a reklámok és a filmek kezdete között. Láthatólag nem sikerült belőni a gyógyszeradagot. Vagy annyira súlyos eset, hogy nagy dózisban kapja a gyógyszereket. Nem csak nárcisztikus pszichopata, de més skrizofrén is.
A mai, lehet, hogy sorsfordító nap, de lehet, hogy az állampárt erősödését hozó kettős lemondás, valamint az ex-férj és a püspök kifakadásai után ..., fogalmam sincs, hogy mi következik. Lehet, hogy most indult el a turbulencia a maffiában, ezt az tudná fokozni ha kiderülne, hogy ki utasította a két hölgyeményt, amit viszont az érintettek tudnának hitelesen bizonyítani. Kétlem, hogy ezt megteszik, szeretnének jólétben élni továbbra is. Nem hiszek a 14 év utáni hirtelen megvilágosodásokban sem. . Szóval bármi lehet, de hajlok arra, hogy még csak itt tartunk: [Orbán a hölgyeknek]: mennyivel jövök nektek csajok? volt egy végrehajtói-buli, pegazusos-cucc, egy elbaszott kegyelmi-buli, egy szemmelverés ... [a többit a jóízés okán mellőzöm] https://www.facebook.com/photo?fbid=775438181274483&set=pb.100064249233092.-2207520000
Nekem ez a véleményem , tisztelt uram. Hogy ön ,hogy nyilatkozik, az nem tartozik rám .Kérem érveljen ,támassza alá véleményét ,a kérdéssel kapcsolatban. Vagdalkozással nem megyünk előre.
Ne tessék ilyet mondani ,hogy a mostani rendszer támogatói(a társadalom 1/3 -a iskolázatlan -na hát) a vezetője, elme beteg ,honnan vette ezt a bizonyítékot? Van róla papírja?
Én már annak is örülök, hogy 20 évig demokráciában élhettem, eddig tartott amíg az iskolázatlan tálib réteg a választasok útján egy elmebeteg diktátort termelt ki magából.
A lényeget jól összefoglaltad, merem remélni komoly következményei lesznek sok- sok ügynek, mert az ejnye- bejnye elítélem már régen nem elég. Nem a bosszú fűt, hanem az a logikus meglátás, hogy "komoly " pofonok nélkül"" aligha lesz változás.
Felnőtt több generáció, mely azt hiszi a demokrácia, a szabadság(bármit jelentsen is ez), önmagában érték, így nem kell érte küzdeni, izzadni, mert van...csakúgy...evidencia. Ezért nem is képesek értékelni, kapták. Pedig nem. A XX. században (is) sokan vérrel fizettek érte.
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető