Sok gyerek éhesen fekszik le ebben a büszke és sikeres diktatúrában.A Kubatovék meg 34 éves balhátvédért pénzt adnak. Régen az ilyet drótból hajtogatta a szertáros.
Hátha neked ez kell hozzunk törvényt, választható nemek választásáról, antimagyarságról, anticsaládokról, antiművészekről!
Nehogy már maguktól alakuljanak ki az ilyen-olyan szörnyedvények!
Úgy látom, hogy a te észjárásod nem fogta fel, hogy Makoveczet nem szitokszónak használtam, hanem a felesleges luxust-drágaságot jeleztem a nevével!( Mert ugye Felcsúton nem volt elég egy sima stadion, oda Makovecz kellett!!) Igaz mindenkinek joga van azt gondolni amit akar. Valamikori prominens fideszest idézve, mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni! Úgy látom a többi beíró értette a lényeget, te mindjárt fideszes szokás szerint magyarkodsz, nem létező dolgot magyarázol bele a beírásomba! Egyébként a hazámmal semmi bajom, hanem azzal ami itt történik! Részemről a további vita lezárva, szép napot.
Melyik Csányi Sándorra gondoltál? Az amelyik a kapuban áll? Vicc volt!
Bírom a meglátásaidat, mert tudom miért teszed! Na ha nem is tudom, de biztos, hogy megértem!
Horemheb. Változtass nevet az ilyen véleményhez!
Neked a Makovecz mióta szitokszó? Nem tudnál úgy megnyilvánulni a magyarokról, hogy a magyar építészetet nem egy napon említenéd a magyar focival és a te nemzetküzi észjárásoddal?
És te meg azt hiszed, hogy nem tettél ezért semmit? Lehet, hogy miattad tartanak a kecskepásztorok és Magyarország is ott, ahol most látod! Mert ezt csak néhány hozzád hasonló állampolgár véleménye, provokációja!
Somogy megye csupa kaland :-))
errefelé is vannak szegény faluk és gazdag faluk...
én is ismerek olyan falut - tőlünk a 3. falu..ahol van olyan utca ahová nem mernék bemenni....
itt nálunk meg a kocsit se kell bezárni éjszakára...biciklit se viszik el még az utcáról sem...
Orbán tolvaj politikája kikapott Andorán!