Sok gyerek éhesen fekszik le ebben a büszke és sikeres diktatúrában.A Kubatovék meg 34 éves balhátvédért pénzt adnak. Régen az ilyet drótból hajtogatta a szertáros.
Ha most lennének országgyűlési választások, akkor egy ilyen vereségnek szavazatokban mérhető hatása lenne.
0:1 után nehéz büszke magyarnak lenni egy állítólagosan büszke és erős európai országban. Az ember fia már a pályán sem azt látja, mint amit a kormány óriásplakátjai sulykolnak.
Meg a lépését, meg a járását, meg a ... száz aranyért nem adnám! Száz aranyért nem adnám!
Vegyél példát a rózsadombi Móricz Zsigmond Gimnáziumról! Ott is elk...k? Valószínű!
Ugyan má, melyik nemzetre gondoltál? Csak nem máris az UNIO egyesült nemzetére?
Mert gondolni gondolhatod és annak nevezed aminek akarod azt a nemzetet, amelyre gondoltál!
Egyébként röhögni fogtok...de volt kb hasonló színvonalú focicsapat tőlünk nem messzi faluban, úgy hívták a falut hogy : Csáfordjánosfa.
Kiérdemelték még régen az ország legrosszabb focicsapata rangot.
3 évig egyfolytában csak kikaptak, minden meccset elveszítettek egyhuzamban...persze a megyei 2. osztályban voltak....aztán itt a helyi városi focicsapatból kiszorultak jópáran...és poénból elmentek ebbe a csáfordi csapatba játszani....lett viszonylag jó kapusuk...focistáik...megnyerték a 2- osztályt..aztán a megyei 1. osztályt is ha jól tudom...
már nincs meg a csapat úgytudom...de szép sikereik lettek a nulláról :_))
Amikor kikaptak mindig..mindenki rajtuk röhögött régen...még a BLIKK -től is jött le riporter, fél oldalas cikk volt :))
itt a cikk :
link
Nem..én nyugat magyarországon lakon...Osztrák határól kb. 40 km -re.
csak múltkor voltam Kaposváron...és látom hogy vannak arrafelé elég szegény falvak is..
Orbán tolvaj politikája kikapott Andorán!