Engem ne félts, a jövedelmeg egy részét nyugati valutában kapom. Egyébként pedig mindenki ismerje fel a lehetőségének korlátait. (Maslow piramis - különösen az első szint)
Még annyit, hogy friss szárnyas- és sertéshúsért, tojásért, zöldségekért egy faluba járunk rendszeresen, ahol nem panaszkodnak még a szomszédok se, és még a keresztrejtvényt is meg tudják fejteni!
Én nem nagyon szoktam boltba járni, hanem a feleségem vásárol, mi Inerspar-osok vagyunk, de ő is keresi az akciós és olcsóbb árfekvésű termékeket. Ezt úgy hívják, hogy pénzügyi kultúra, amit ugyan tanítani lehet, de a családi példa hatekonyabb lehetne. Sajnos maz emberek nagy részénél nincs meg. Érdekes, hogy a jobb anyagi körülmények között élők jobban megnézik az árakat. Talán ennek is köszönhető a helyzetük, mert minden pénzt el lehet költeni.
És ez mennyiben növeli a három-egynéhány százalékos inflációt? A románoknál jövőre is 3,5 - 4 % körüli inflációra számítak, pedig olyan jó a lei, hogy már be akarnak lépni az eurózónába. Erős szakmai, makroökonómiailag megalapozott válszra volnék kiváncsi, nem egy Hawai-i út árának a növekedésére, nem sárdobálásra és vavdalmozásra. No persze, egyesek még a faluvégre is USD-ral vagy euróval utaznak.
Azért ne magadból és a mikro- és makrokörnyezetedből indulj ki! Menj be kora reggel egy Aldiba pl, és nézd meg, hogyan vadásszák a piros cimkés termékeket bármely korosztályból. Megérte volna a komfortzónádból kimozdulnod és a csóróbb településekre, zsákfalvakban megnézned, milyen az életük.
Ebben a mél,szegényyégben magas számban jelentkeznek túlevés miatti gyomor-, epe-, bél- és májpanaszokkalaz SBO-kon. Nálunk már készenlétiseket hívnak be.
Jaj istenem, milyen nyelven magyarázzam el, hogy te is értsd?Ha az nem érthető amit Signáltól olvastál, akkor próbáld meg azt felfogni a csavaros észjárásoddal, hogy ez is, az általad is jól ismert, "az erősebb kutya baszik" szituáció. Gondolj bele, hogy ilyenkor hogy szoktál reagálni. Szerintem te eggyel okosabb vagy orbánnál és tudod mikor célszerűbb behódolni, és mikor meghosszabbítani Bicskéig. orbán újra rosszúl mérte fel a helyzetet. Az gondolta hogy az eddigi taktika ismét beválik, megpróbalta a lobbistáival és zsarolással kiénekelni a sajtot, de nem sikerült. Elkúrta, de nagyon. Tehát összefoglalva, ha a pénz körüli vitában azt mondja az erősebb hogy :"jár neked a pofád", akkor nem kell elkezdeni jogászkodni, hanem el kell dönteni hogy mi a jobb, a pénz vagy az emelt fövel szopás.
Van két rossz hírem. Egyrészt nálunk is élnek közel-keletiek és muszlimok is tízezres nagyságrendben. Másrészt az EU bármely más országából bárki korlátozás nélkül idejöhet hozzánk. Tehát amire célzol, az értelmetlen, több szempontból is. Orbán politikája semmilyen hatással nincs egy terrorcselekmény valószínűségére. Csak náci uszítás. Harmadrészt az EU-n belül Orbán az illegális migráció legnagyobb támogatója azzal, hogy akadályozza a 2015-ben csődöt mondott menekültügyi szabáalyok módosítását, illetve szabadon engedi az embercsempészeket. Érthetetlen mindkettő. Ahogy az is, hogy ezt a fideszesek elfogadják tőle.
Kb. senki sem küldte vissza a legutóbbi nemzei konzultációt, úgyhogy be kellett izzítani a hívőket! Tuti, hogy a nyuggerek egyből ugranak erre a faszságra!
Várom a magyarázatot én is, hogy miért jó az Magyarországnak, hogy 2025. január 1-jén végleg elbukik az ország 1,1 milliárd euró EU-s pénzt a PedoFidesz-PedoKDNP pedokoalíció miatt.
Mintha a balettpatkány-influenszert láttam volna a nevükben nyilatkozni…szóval ha külön ezért nem fizetik őket, akkor is dől hozzájuk a közpénz…csak azt nem tudom, hogy ez az aláírásgyűjtés azok ellen is szól, akik az embercsempészeket szabadon engedték? Milyen jogkövetkezménye lesz a vonatkozó rendeletnek? Mert a mindenért is felelős már a rendkívüli jogrend bevezetésekor jelentkezett…
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!