Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet vasárnap, 13:58
Előzmény: #155595  ________
Engem ne félts, a jövedelmeg egy részét nyugati valutában kapom. Egyébként pedig mindenki ismerje fel a lehetőségének korlátait. (Maslow piramis - különösen az első szint)
Sehmet
Sehmet vasárnap, 13:50
Előzmény: #155636  maxwax
Még annyit, hogy friss szárnyas- és sertéshúsért, tojásért, zöldségekért egy faluba járunk rendszeresen, ahol nem panaszkodnak még a szomszédok se, és még a keresztrejtvényt is meg tudják fejteni! 
Sehmet
Sehmet vasárnap, 13:46
Előzmény: #155636  maxwax
Én nem nagyon szoktam boltba járni, hanem a feleségem vásárol, mi Inerspar-osok vagyunk, de ő is keresi az akciós és olcsóbb árfekvésű termékeket. Ezt úgy hívják, hogy pénzügyi kultúra, amit ugyan tanítani lehet, de a családi példa hatekonyabb lehetne. Sajnos maz emberek nagy részénél nincs meg. Érdekes, hogy a jobb anyagi körülmények között élők jobban megnézik az árakat. Talán ennek is köszönhető a helyzetük, mert minden pénzt el lehet költeni. 
Sehmet
Sehmet vasárnap, 13:37
Előzmény: #155595  ________
És ez mennyiben növeli a három-egynéhány százalékos inflációt? A románoknál jövőre is 3,5 - 4 % körüli inflációra számítak, pedig olyan jó a lei, hogy már be akarnak lépni az eurózónába. 
Erős szakmai, makroökonómiailag megalapozott válszra volnék kiváncsi, nem egy Hawai-i út árának a növekedésére, nem sárdobálásra és vavdalmozásra. No persze, egyesek még a faluvégre is USD-ral vagy euróval utaznak. 
maxwax
maxwax vasárnap, 13:35
Előzmény: #155635  Sehmet
Azért ne magadból és a mikro- és makrokörnyezetedből indulj ki! Menj be kora reggel egy Aldiba pl, és nézd meg, hogyan vadásszák a piros cimkés termékeket bármely korosztályból. Megérte volna a komfortzónádból kimozdulnod és a csóróbb településekre, zsákfalvakban megnézned, milyen az életük.
Sehmet
Sehmet vasárnap, 13:25
Ebben a mél,szegényyégben magas számban jelentkeznek túlevés miatti gyomor-, epe-, bél- és májpanaszokkalaz SBO-kon. Nálunk már készenlétiseket hívnak be. 
bronz vasárnap, 13:23
Előzmény: #155627  bullrider
Igen. :)
Úgysem fog válaszolni. 
A lényeg helyett szokás szerint jött a terelés és a mondatom egy másik részébe kötött bele.
bronz vasárnap, 13:22
Előzmény: #155626  bullrider
Én visszaküldtem, de nem olyan válaszokkal, amiket ők szerettek volna. :)
bronz vasárnap, 13:20
Facebook már a képembe is tolja az új pedofidesz Megafont, a NEM-et. 
Le is tiltottam. :)
Mississippi
Mississippi vasárnap, 12:34
Előzmény: #155615  Karvalytokes
Jaj istenem, milyen nyelven magyarázzam el, hogy te is értsd?Ha az nem érthető amit Signáltól olvastál, akkor próbáld meg azt  felfogni a csavaros észjárásoddal, hogy ez is, az általad is jól ismert, "az erősebb kutya baszik" szituáció. Gondolj bele, hogy ilyenkor hogy szoktál reagálni. Szerintem te eggyel okosabb vagy orbánnál és tudod mikor célszerűbb behódolni, és mikor meghosszabbítani Bicskéig. 
orbán újra rosszúl mérte fel a helyzetet. Az gondolta hogy az eddigi taktika ismét beválik, megpróbalta a lobbistáival és zsarolással kiénekelni a sajtot, de nem sikerült. Elkúrta, de nagyon. Tehát összefoglalva, ha a pénz körüli vitában azt mondja az erősebb hogy :"jár neked a pofád", akkor nem kell elkezdeni jogászkodni, hanem el kell dönteni hogy mi a jobb, a pénz vagy az emelt fövel szopás. 
bullrider
bullrider vasárnap, 12:10
Előzmény: #155616  rockmaster
"Európai Tanács határozata szerint három uniós támogatási alap forrásainak 55 százalékát befagyasztották a jogállamisági eljárás miatt, amely igazságügyi, korrupcióellenes, átláthatósági és az összeférhetetlenségi helyzeteket korlátozó reformokat követelt meg."
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20241223/befagyott-targyalasok-brusszel-csalodott-messze-a-magyar-kormany-az-eu-penzek-kiszabaditasatol-730935
signal2
signal2 vasárnap, 12:04
Előzmény: #155618  Karvalytokes
Van két rossz hírem. Egyrészt nálunk is élnek közel-keletiek és muszlimok is tízezres nagyságrendben. Másrészt az EU bármely más országából bárki korlátozás nélkül idejöhet hozzánk. Tehát amire célzol, az értelmetlen, több szempontból is. Orbán politikája semmilyen hatással nincs egy terrorcselekmény valószínűségére. Csak náci uszítás. 
Harmadrészt az EU-n belül Orbán az illegális migráció legnagyobb támogatója azzal, hogy akadályozza a 2015-ben csődöt mondott menekültügyi szabáalyok módosítását, illetve szabadon engedi az embercsempészeket. Érthetetlen mindkettő. Ahogy az is, hogy ezt a fideszesek elfogadják tőle.
bullrider
bullrider vasárnap, 11:55
Előzmény: #155566  Sehmet
És persze nem gond a bandzsa történészasszonyság férjének megtollasodása sem;)
bullrider
bullrider vasárnap, 11:47
Előzmény: #155625  bronz
Kitől?
Sehmettől?
:)))
bullrider
bullrider vasárnap, 11:46
Előzmény: #155610  bronz
Kb. senki sem küldte vissza a legutóbbi nemzei konzultációt, úgyhogy be kellett izzítani a hívőket! Tuti, hogy a nyuggerek egyből ugranak erre a faszságra!
bronz vasárnap, 11:43
Előzmény: #155621  bullrider
Várom a magyarázatot én is, hogy miért jó az Magyarországnak, hogy 2025. január 1-jén végleg elbukik az ország 1,1 milliárd euró EU-s pénzt a PedoFidesz-PedoKDNP pedokoalíció miatt. 
idegsüveges vasárnap, 11:42
Előzmény: #155611  bronz
Mintha a balettpatkány-influenszert láttam volna a nevükben nyilatkozni…szóval ha külön ezért nem fizetik őket, akkor is dől hozzájuk a közpénz…csak azt nem tudom, hogy ez az aláírásgyűjtés azok ellen is szól, akik az embercsempészeket szabadon engedték?  Milyen jogkövetkezménye lesz a vonatkozó rendeletnek? Mert a mindenért is felelős már a rendkívüli jogrend bevezetésekor jelentkezett…
bullrider
bullrider vasárnap, 11:40
Előzmény: #155571  Sehmet
Kire gondolsz kicsi?
A tányérsapkás cickánypofájú belügyminiszter elvtársara?
bullrider
bullrider vasárnap, 11:38
Előzmény: #155581  Sehmet
A széleslátóköröd és a perspektívikus gondolkodásod nem ismeri azt a foggalmat, hogy szezonális hatás?
bullrider
bullrider vasárnap, 11:36
Előzmény: #155599  ________
Kimaradt a 300 mrd-s lélegeztetőgép biznisz!
De sehmet majd mindjárt elmagyarázza nekünk, hogy ez miért is volt jó nekünk:)

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek