Ki akadályozta meg az ajándékok átadását? Kinaz, aki pl. Szentkirályinak engedélyezte, Magyar Péteréknek meg megtagadta? Ki az, aki arra utasította az államtitkárát, aki főnöke annak, aki az engedélyt aláírja, menjen oda egy gyerekotthonhoz, ahol azzal szembesítik, hogy mint főnök, ott helyben engedélyezheti az ajándékok átadását? Hogy ott helyben alárhatja a papírt?
Undormány, amit csináltok. Ezek nincstelen gyerekek! És ti megakadályoztátok, hogy a több tízezer magyar család által összegyűjtött ajándékot megkaphassák.
Ilyen ostoba gondolatok, csak itt fordulnak elő, azoknál, akiknek a megmondó emberük már a Magyar Péter! Lehet ismételni a hazugságait, attól az ajándékok ajándékok maradnak és oda kerülnek, ahová szánták, de nem akkor és úgy ahogyan elképzelték a jogi tudatlanságuk miatt!
Ennek az okát nagy részben az unió politikájában keressed, ahol az olcsó gáz ra, meg olajra nincs szükségük. Mert a fejükben "zöld"ségek vannak betáplálva! Kövessed az uniót, jövőre jó, ha kétszer elmehetsz Korintoszra!
Szóval olyan jófej vagy, hogy meghagyod a többi fideszes nagyonkeresztény, nagyongyerekbarátnak, hogy a gyerekothonokból szerzett zsákmányt megdézsmálhassák? :)
Ilyen hülyeségekre nekem nincs szükségem! Az én ajándékomat mindenki elfogadta! Neked ilyen tapasztalatod még nem volt! Ha lett volna, nem írnál bolondságokat.
Kiszámoljam, hogy egy éve hány eurót ért a nyugdíjad, és most mennyit ér? A csak a fejedben létező világocskában fedezi-e a nyugdíjemelés az idei 15-20%-os élelmiszerinflációt?
"A https://www.duol.hu oldalon 2024. július 7. napján „Magyar Péter perverz beszólásokkal alázta a tinilányokat - állítja egy szemtanú” címmel megjelent írásunkban valótlanul híreszteltük, hogy Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti szórakozóhelyen perverz beszólásokkal alázta a tinilányokat, kiskorú lányoknak obszcén, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett, és úgy beszélt kiskorú lányokkal, mint aki a lányokat valamiféle „szextárgynak” gondolja, valamint beszólásokkal alázta a kiskorú lányokat. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Magyar Péter a nevezett budapesti belvárosi szórakozóhelyen az egyik kiskorú lány édesapját megfenyegette, hogy majd a testőrei elintézik. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Magyar Péter a nevezett belvárosi szórakozóhelyen az egyik kiskorú lánynak azt mondta, hogy „örülj, ha szétteheted nekem a lábad”, illetve azt a kijelentést tette, hogy „szeretem a friss húst”."
Hogyan éled meg, amikor a csak a fejedben létező világocskádba beköszön egy ilyen valóság?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!