A fogyasztás csökkennésével nem a kormánynak, hanem a kreskedőknek okozhatsz kellemetlenséget, meg a felvásárlóknak! Azokon keresztül meg a termelésben közreműködőknek. Aztán jönnek az állam segítse már ki őket a szorult helyzetükből? Ha nem segít az állam akkor inkább bukjon? Ez lenne a logikád?
Aztán tudnád ki a következő, akit el kell zavarni, akkor is ha jól teljesít a választóknak? Aztán demokratikusan választasz megint, mert rosszul választottál? Pedig szabadon tetted! És mindig, 4 évenként hagyod magad meggyőzni a demokrácia nevében! Tényleg ez lenne a jó?
Ennek szerinted nincs köze az inflációhoz és a forint árfolyamához? Vagy ahhoz, hogy az elöregedő társadalmunkban egyre több a nyugdíjas és a pénze egyre kevesebbet ér? A fogyasztás visszaesésével lábon lőtte magát a kormány és ezt nem tudják (valsz. nem is akarják, mert sokba kerülne) megoldani, ezért fognak bukni. Ez egy hosszú folyamat eredménye, de már elértünk a vég kezdetéhez.
Hát igen, a demokracia lényege az, hogy ha valamelyik kormány, vagy elnök rosszul teljesít, azt 4 ev után elzavarják a retkesbe. Ahogy most pl az Egyesült államokban és ott ez a demokratikus menetrend része. Nálunk viszont 2014 óta nem sikerül ez a dolog, az önjelölt hatalmahoz betegesen ragaszkodó Orbán Viktor miatt. Én irigylem az amerikaiakat, hogy szabadon tudnak választani....
A magyar lakosság 40 százaléka nem képes egy mosógépet megvenni, ha hirtelen elromlik. Egy egyszeri kiadás megoldhatatlan feladat elé állít ennyi embert. Tényleg meggazdagodtunk? A felső és alsó réteg közötti szakadék lett sokkal nagyobb, a nyugdíjak elvesztették vásárlóértéküket, az alsó középosztály leszakadt. Üdv a valóságban!
De hol van itt a logika? Abban, amit írsz? Az EUR árfolyamból pontosan az következne, hogy utolértek, nyilván nem ennyire egyszerű, de te határoztad meg a kiindulópontot, így levezetted, azt ami nem biztos, hogy abból következne, amit felvetettél.
Olyan vagyok valószínű, mint a fidesz! Csak én is változom a politikával együtt. Itt meg 2 éve még mindig semmi nem változott. Sőt egyre frusztráltabbak egyesek. Nekem euler prof változás megtestesítője. A racionális. Akik meg minden napi politikát másképpen értelmeznek, azokkal nehéz "lépést" tartani.
A wokefasizmus elleni lázadás hozta vissza Trumpot. Lehet köszönetet mondani érte Bidennek, a szobordöntögető négereknek, a féligférfi bokszolóknak, a Pressmanoknak. Igen, az amerikai választás egy visszataszító bohóctréfa, de hát ti nyüszítettetek itt, hogy demokrácia így, meg demokrácia úgy.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!