Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 2024. 10. 24. 22:44
Előzmény: #147977  badsector1
Arra gondolt, hogy Ukrajna (Dávid) legyőzi Oroszországot (Góliát)?Korábban azt mondta, hogy Ukrajna nem győzheti le Oroszországot.
Azt is mondta, hogy
"hogy szerinte 1956-ban a magyarok nem a szovjet hadsereget akarták legyőzni, hanem tűzszünetet és béketárgyalást akartak kikényszeríteni."
OB meg egyenesen azt mondta, mivel Dávid nem győzhet, meg kell adnia magát.
Tudnak ezek két mondatot egymás mögé helyezni Ukrajna és 56 témában, hogy ne zavarodjanak bele?
________
________ 2024. 10. 24. 22:38
https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/10/bayer-zsolt-nem-fogta-vissza-magat-nagyon-kiosztotta-magyar-petert?utm_source=Newsfeed&utm_medium=referral&utm_campaign=newsfeed_group_topPV_16
A fidesz érzi a vesztét
Most jön az, hogy egyre gátlástalanabbak lesznek, egyre több hazugsággal, lejáratással, folyamatos kampányhangulat lesz M.o.n a következő hónapokban
Bukta van, ezt tudják ők is
ronaldinyo 2024. 10. 24. 22:29
3 orbánnal meg vagyunk áldva
badsector1
badsector1 2024. 10. 24. 21:57
„Mert ennek a történetnek mindig ugyanaz a vége. Góliát veszít, Dávid győz. Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot. Kun Béláék Bécsbe, Rákosiék Moszkvába, a mostaniak pedig Brüsszelbe.”

rubel viktor megtudta, hogy már nem a fidesz vezet.
bronz 2024. 10. 24. 21:17
Az biztos, hogy ez az ócska komcsi pedocsürhe mindent be fog dobni 2026-ig. 
Figyeljétek meg, a végén lesz szerintem újra SZJA visszatérítés is, mert ebből se tanultak sokan, hogy milyen hatalmas inflációhoz vezetett.
Vali 2024. 10. 24. 21:08
Előzmény: #147974  bronz
Nocsak, az értelmiségi mostanában szitokszó volt. Úgy látszik, tanulmányozták a közvéleménykutatásokat, ezentúl az értelmiséget külön kell MP ellen megpropagandázni.
bronz 2024. 10. 24. 20:50
Kommunista utasítás kiadva.
Új irányt vehet a pedofidesz propaganda, lesz "értelmiségi" vonal is, bármit is jelentsen ez náluk a legalja Megafon színvonalú médiáik mellett.
https://24.hu/kozelet/2024/10/24/fidesz-media-propaganda-feldarabolas-orban-viktor/
bronz 2024. 10. 24. 20:11
A hívei boldogok.
Örülnek, hogy kilopják a vagyonukat a forint szándékos leértékelésével.
Örülnek, hogy a nominális államadósság a háromszorosára nőtt a nagy államadósság csökkentés közben.
Örülnek, hogy 5-6% kamatot kapnak a forintjukra, miközben 1 év alatt többet romlott az euróhoz képest.
Örülnek, hogy itt van nekik Viktor, az antikommunista, aki mindentől is megvédi őket, legfőképp az ügynöklisták nyilvánosságától, amiből kiderülhetne, hogy miért takargatják ennyire. Erre csak egyetlen egy logikus magyarázat van.
bronz 2024. 10. 24. 20:07
Előzmény: #147968  dexter
Ez olyan lesz, mint a Sólyom?
maxwax
maxwax 2024. 10. 24. 20:03
Előzmény: #147970  Vali
Hm, nem vagyok éppen könnyen elbizonytalanítható, de ez igaz életem minden területére. :) 
Az elmúlt hónapokban történtek velem olyan események, jutottam el korábbi életem olyan helyeire, amelyek végképp megerősítették, hogy micsoda lehetőségeket szalasztott el az ország, mennyit ártott orbán 2010 óta és mennyire kell a változás, mert ez így nem mehet tovább. Orbán csinálhatta volna jobban, de az országot saját birtokának tekintette, szörnyen kifosztotta, mindenünket elvette. Borzasztó, de Brezsnyevet látom benne, amióta ennyire elhízott. Azt az időszakkot és korszakot hozta el, amit elsöpörtünk a rendszerváltáskor. 
Vali 2024. 10. 24. 19:35
Előzmény: #147967  maxwax
Jaj már! Ahelyett, hogy megtörnél és bevallanád, hogy kicsit elbizonytalanodtál. :)) Én pl. már majdnem, a bennfentesség sejtetése eléggé megszédített, még a maró gúnyt sem vettem észre. DDD
Vali 2024. 10. 24. 19:30
Előzmény: #147968  dexter
Igen, nekik vettünk repteret, és így ellenőrizhetetlenül halad át Budapesten, Budapestről akárni.
dexter 2024. 10. 24. 19:24

Van abban valami nemzeti tragédia, mikor egy 'Hungary Airlines' nevű légitársaságnak egy kínai a tulajdonosa.
Bár orbán és a hívek most biztos örülnek és büszkén dagad a mellkük... 

https://www.portfolio.hu/uzlet/20241024/uj-magyar-legitarsasag-indulhat-decemberben-718631
maxwax
maxwax 2024. 10. 24. 18:53
Előzmény: #147966  euler
Milyen választ reméltél tőlem? Eléggé egyértelműen szoktam megírni, hogy támogatom MP-t, és erősen remélem, hogy leszünk annyian 2026-ban, hogy leváltásra kerüljön orbán. 
Egyetlen Remény gondolom, MP lenne, de megvilágosodnék ha melárulnád, az elmúlt 14 éveben melyik pártban jelentek meg fiatalok, új, karizmatikus politikusok, akik tömegeket képesek megszólítani? 
Egy sommás mondat volt, hogy a fidesznek lejt a pálya a választási törvény átdolgozásával, de ebbe ne menjünk bele, mert elvinné a fókuszt.
euler 2024. 10. 24. 18:43
Előzmény: #147964  maxwax
Kicsit reménykedtem, de igazából nem csalódtam a válaszodban. 
Igazodsz a trendhez, és amit az Egyetlen Remény mond. Érthető és elfogadom, de nem gyakorlom mert más a meggyőződésem és egy kicsit több közvetlen információm van ER-ről mint az átlagnak. A kirakós kezd összeállni.
Majd '26-ban a választások után megbeszéljük. Ha lesznek választások és ha még tudunk írni. A fizikai állapotunk miatt persze. :)
(Azért érdemes lenne ennél többet tudni a választási rendszerről mint, hogy lejt a pálya.)
.
A topikból egyébként Sehmet, Ronaldinyo és István van kitiltva. Vesd össze ezt az "ellentopikkal"! Igazából lényegtelen, csak azért tartom fent, hogy más véleményeket is lássatok. Ha úgy látom nincs értelme bezárom, nincs szerepe az életemben.
Az igaz, hogy hívőkkel nem szeretek beszélgetni arról, hogy van-e Isten.
maxwax
maxwax 2024. 10. 24. 18:22
Előzmény: #147964  maxwax
Addig, amíg a választók 40%-a azt gondolja, jó neki orbán, addig ne remélj utcai megmozdulásokat. 
Persze, én is emlékszem, hogyan hergelte 2002-es bukása után Orbán a híveit, hogyan próbálta megtartani őket. Jelenleg nem alakult ki forradalmi helyzet és nem is fog. '56 teljesen más volt, akkor mások voltak a körülmények is. 
maxwax
maxwax 2024. 10. 24. 18:16
Előzmény: #147962  euler
Az MTVA ostromát és minden erőszakos cselekményt, ami a hatalom  megszerzésére irányul elítélek és antidemokratikusnak tartok. 
Orbánt demokratikus jogainkkal élve, választáson kell legyőzni - tudom, a választási endszert úgy alakították ki, hogy nekik lejtsen a pálya.
Elhiszem, hogy te a saját topikodban éred magad jól, mert ott megszűröd, kit engedsz be, kit tűrsz meg, kinek a hozzászólásait tűröd meg. Ezek alapján mondhatom, te sem vagy épen a demokrcia barátja...
Sehmet
Sehmet 2024. 10. 24. 17:57
Előzmény: #147960  Csakegyolvaso
Szerintem a terhet te cipeled, valami komoly, traumatikus korábbi "élményed" utóhatásaként. "Aki megüti a jobb arcodat, annak tartsd oda a másikat is! Aki perbe fog, hogy elvegye a ruhádat, annak add oda a köntösödet is! S ha valaki egy mérföldnyire kényszerít, menj vele kétannyira!" (Mt 5,39-41)
euler 2024. 10. 24. 17:50
Előzmény: #147961  maxwax
"Ha bárki megkérdezné, hogy mit tanácsolok, azt mondanám, hogy szerintem érdemes konfrontálódni a hatalommal, például meg lehet csinálni az MTVA körüli kordont, vagy egy békés tüntetés során is simán el lehet foglalni a budai Várat. 
Egyetlen szó van, amitől fél a kormány: a Majdan. Ahol az ukránok úgy kergették el a mocskos, korrupt rendszerüket, hogy odamentek a térre tüntetni, és ott maradtak. Nem voltak mindig egymillióan a Majdanon, de újra és újra kimentek oda, így tudtak sikert elérni. 
Amíg nem vesszük a fáradságot, hogy újra elmenjünk az MTVA -székházhoz, vagy hogy lezárjuk a karmelitába vezető utakat, addig a hatalom bármit megtehet."
.
Vedd úgy, hogy én mondtam. Komplett forgatókönyvet akkor se adnék ha képes volnék rá.
További kérdésekre szívesen válaszolok ha tudok, de inkább a saját, némileg védett topikomban.
maxwax
maxwax 2024. 10. 24. 16:44
Előzmény: #147894  euler
Kicsit dolgom volt, így most reagálok.
Nos, nem kedvelem, ha lekezelő velem valaki - most éppen te.
A te véleményedre, érveidre voltam kíváncsi, nem fogok másokat olvasni, hogy megértselek - ez annyira abszurd. Arra voltam kíváncsi, te mit fogalmazol meg. Nem vagyok mindenki írásaira kíváncsi, még ha ellenzéki politikus, akor sem. 
Azért annyi megmozdulás nem volt a rendszerváltás idején, mert pikk-pakk megtörtént. Én akkor is ott  voltam az ellenzéki megmozdulásokon, és most is elmegyek, mert az apátiából billentette ki MP.
Ha Vásárhelyen MZP polgármester tud lenni, ott, ahol korábban Rapcsák és Lázár voltak polgármesterek, akkor nagyon más az értékrendje, mint nekem. Ő sokkal közelebb áll a fideszhez, mint MP.
A hozáállásod a jelenlegi helyzethez a félig üres és nem a félig tele pohár. Ha emlékszel a rendszerváltásra, akkor ott egyetlen pártnak sem volt másfél éve felkészülni a választásokra, hanem hónapok, és az mszp-t leszámítva vakon választottunk, mert nem tudtuk, minek nézünk elébe. Ami zavar a hozzászólásaidban, az ez ellenzéki oldalról jövő akadékoskodás, hogy előre vetíted, szerinted nem lesz kormányváltás és megerősíted, amit MP mondogat, hogy az óellenzéknek nem érdeke a kormányváltás. 
Ha nem fogsz elmenni szavazni, akkor utána nem lesz erkölcsi alapod kritizálni a választások eredményét.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek