Nem tudom mikor akartok Dánia szinvonalával versenyezni? Most hogy minden olyan szar, hogy említést csak akkor érdemel, ha Európa legszegényeb legelmaradotrabb orszagaként kezeltek bennünket, Magyarországot, akkor nincs is miről vitatkozni.
A trollkodás azt jelenti, amit Seldon csinál. Értelmes érveket nem hoz fel, csak zavaros, provokáló kérdéeket tesz fel. Ha kérem, fejtse kia véleményét, nulla a válasz.
Keressél Te, én magyar vagyok, de nem akarom, hogy az országot, ahol születtem, egy fasiszta rendszer tegyen tönkre! Már ezt eljátszottátok néhányszor a történelemben, elég volt! Menjél te innen és a hozzád hasonlók!
Keressél Te, én magyar vagyok, de nem akarom, hogy az országot, ahol születtem, egy fasiszta rendszer tegyen tönkre! Már ezt eljátszottátok néhányszor a történelemben, elég volt! Menjél te innen és a hozzád hasonlók!
"Nektek az országotok a fontos, Orbánnak Magyarország!" Mit értesz itt Magyarország alatt? Ez is egy értelmetlen trollkodás az én olvasatomban, de magyarázd meg! Nem érdekelnek a tetszések, az érdekel, milyen érvek mentén véded Orbánt és miért hamisak a mi érveink. Leyen gazdagodása érdekel, mivel tudod ezt alátámasztani? Amiket mi Orbán gazdagodásáról tudunk, az sezmmel látható, hiteles forrásból tudható, de mi az amit te tudsz Leyenről? Leyen gazdagodása, ha van ilyen ,iért jelentené Európa gazdagodását? Orbán gazdagodása miért jelentené az ország gazdagodását? A NER gazdagodása az ország szegényedését jelenti (elég csak az ország lecsúszására utalni), az országtól ellopott pénzről beszélünk. Ha Leyen gazdagodott korrupciós pénzből (HA), ez miért teszi indokolttá azt, hogy Orbán is ellopja a pénzt az országtól, a néptől? Egyrész erkölcsileg se oké ez, másrészt ha Leyen ellopott valamennyit az EU-tól (ha ellopott), az mennyi pénz veszteséget jelent Magyarországra nézve? Nagyon keveset a NER ellopott pénzhez képest.
"De az ilyen magyarországi uniós állampolgaroknak ha ez nem tetszik, kereshetnek más uniós állampolgárságot" Keressél Te, én magyar vagyok, de nem akarom, hogy az országot, ahol születtem egy fasiszta rendszer tegyen tönkre! Már ezt eljátszottátok néhányszor a történelemben, elég volt!
Szerinted adott helyzetben mit jelent a trollkodás? Azt már annak minősíted, ha valaki nem a te elveidnek megfelelő hozzászólást ír? Szerinted valótlan tartalmú, a tényekkel köszönő viszonyban sem lévő véleményre nem lehet válaszolni? Szerintem a te hozzászólásaidat nem lehet összezavarni!
"Nektek az országotok a fontos, Orbánnak Magyarország" Ha az lenne neki a fontos, akkor Magyarország már a kánaán lenne, ennyi uniós támogatással, amit ellopott és a családja meggazdagodására, hatalmának politikai és gazdasági kiépítésére használt fel. "von der Leyen vs. Orbán" - 😂 , remek összehasonlítás.
Nem segítettél, mert az Uniós bizottságok nem tartják az akkori "törvényeket". Amit idemásoltál az egy idea volt! Először is felkértek bennünket, ha teljesítünk felvehetők vagyunk! Mi már nem teljesítünk ennek az UNIOnak, mert megvonták a szavazatukat, bűntetnek, szankcióznak, dizerzifikálnak, megmondják mi az az egy amit megtehetünk! De az ilyen magyarországi uniós állampolgaroknak ha ez nem tetszik, kereshetnek más uniós állampolgárságot! Érthetően fogalmaztam remélem!
Nem egy iskolában szocializalódtunk! Ez mindent visz! A leértékelt magyarázatod nem hatott meg. Az, hogy neked mi az értékelhető azt magad határoztad meg. Nem tudom honnan veszitek az államháztartási ötleteiteket.
Mondani mondhatok amit akartok. Nektek az országotok a fontos, Orbánnak Magyarország! Az, hogy nektek Orbán nem tetszik az olyan mint nekem az, hogy a von der Leyent nem tetszik! Ahogy nem tudom oda küldeni, ahová ti az Orbánt, hát az mindünknek a gondja!Márpedig a Leyen gazdagodása Európa gazdagodása, ahogy Orbán és a ti gazdagodásatok pedig Magyarország gazdagodása! Ha mindkettőt elteszitek a hatalomból egyetértek veletek! De nem támogatom a az új hatalmat!
Nehéz megállni, hogy ne reagáljak, mert idegesít, hogy telenyomja a fórumot értelmetlen, Orbán-párti trollkodással. Látom, hogy nem tud semmit, nem lehet belőle kihúzni semmi értékelhetőt.
tiszteletben kell tartania az Európai Unióról szóló szerződés (EUSZ) 2. cikkében meghatározott értékeket, valamint elkötelezettnek kell lennie azok iránt; ezek az értékek nevezetesen a következők: az emberi méltóság, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség és a jogállamiság tiszteletben tartása; az emberi jogok – köztük a kisebbségekhez tartozó személyek jogainak – tiszteletben tartása; valamint a pluralista társadalom és a megkülönböztetésmentesség, a tolerancia, az igazságosság, a szolidaritás, valamint a nők és a férfiak közötti egyenlőség tiszteletben tartása."
Látod, ezt hívják úgy, mint "jogos igény". Magyarország ezt fogadta el a csatlakozáskor, és ezt nem tartja be. Örülök, hogy ismét segíthettem!
Nagyon türelmes vagy. Az ilyen stílusú emberek célja az, hogy kiforgassa a szavad, kérdséeket tegyen fel egy-egy szavára, visszakérdezzen, ezzel igazából belőled szed ki sokkal többet, miközben ő semmit sem mond. Én átugrom az írásait, ha nekem szól, nem olvasom el, elvégre látom, ki szólít meg. Nem nehéz ignorálni.
Na látod én ilyen megoldásokra sosem gondolok!Magyarországon az van mint az UNIO-ban! És ti csak a magyar viszonyokkal nem értetek egyet, mert úgy vagytok itthon kezelve, mint Magyarország abban a felséges UNIÓS bizottságokban. Talán egyszer majd megértitek, milyen átverésnek vagytok a részesei. Akkor gondoljatok majd a trollkodásaimra is!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!