Az erkölcsi ítéletről eszembe jut még Orbán nyilatkozata a Bildnek. Azt mondja ő ebben az ügyben a maga ferde módján, hogy azért "harcol" a békéért, mert az erkölcs azt mondja neki, nem szabad több áldozatnak lenni. Ezt én nem erkölcsi parancsnak mondanám, hanem helyes kívánalomnak, jó célnak. Ha erkölcsről beszél, beszélhetne inkább arról, hogy erkölcsileg kinek van több az oldalán. Csak ekkor el kellene ítélnie az oroszokat és erkölcsileg támogatnia kellene az ukránok honvédő háborúját, s ezt nem akarja.
Arról hablatyol, hogy ő megérti az oroszokat, azaz "érthető számára", hogy háborút indítottak, nem tehettek mást, ez következik a mentalitásukból és sok minden másból. Azt mondja ő és a magyar emberek ismerik az oroszokat, mi ismerjük legjobban őket. Ezt nem tudom, honnan veszi, persze voltak bőven rossz tapasztalataink velük kapcsolatban, de sok más országnak is, sőt közelebbről, például az ukránoknak.
Amikor megkérdezték, miért csak az EU-t minősíti háborúpártinak, az oroszokat meg nem, akkor csak annyit tud kinyögni, hogy "Szerinte az EU háborúpárti", jelentsen is az bármit, az oroszok oldali részét a kérdésnek meg elengedi a füle mellett. Mint Sehmet szokta.
Arról hablatyol, hogy ő megérti az oroszokat, azaz "érthető számára", hogy háborút indítottak, nem tehettek mást, ez következik a mentalitásukból és sok minden másból. Azt mondja ő és a magyar emberek ismerik az oroszokat, mi ismerjük legjobban őket. Ezt nem tudom, honnan veszi, persze voltak bőven rossz tapasztalataink velük kapcsolatban, de sok más országnak is, sőt közelebbről, például az ukránoknak.
Amikor megkérdezték, miért csak az EU-t minősíti háborúpártinak, az oroszokat meg nem, akkor csak annyit tud kinyögni, hogy "Szerinte az EU háborúpárti", jelentsen is az bármit, az oroszok oldali részét a kérdésnek meg elengedi a füle mellett. Mint Sehmet szokta.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!