Arról a helyzetről beszéltünk, amikor ezt a gurigát az átszállításhoz kiveszik az urnából, és nincs ott mind a kettő érdekelt delegált. Ebből a gurigából az ovodás is tudja hogy kell kiszedni a közepét. Ha átfüzök a közepén egy szalagot és azt is odapecsételem, akkor okés. De nem tudom hogy mi a gyakorlat, azért kérdezem. A cikk tanulsága szerint ez még a jobbik megoldás volt. Szóval én nem nyugodtam meg.
Ez a fajta visszaléptetés, amit a Fidesz csinált elég gáz dolog, ha a demokrácia tisztaságát nézzük. A visszaléptetés általában (lásd a baoldali visszaléptetések több ízben az OGY választások során) egy nyilvános, időbeni megegyezés alapján történik. De az, hogy visszaléptetnek valakit úgy, hogy a választóknak nem világos, hogy milyen alapon történt ez, tipikus Fidesz tempó.
A Fidesznek nem akaródzik befogadni a tényt, hogy jelöltjére, Sz.-re a választók negyede akarta volna csak adni a szavazatát. Nem kértek a Fideszből, így van.
A lényeg, hogy a csomagolás megsértése nélkül ne lehessen szavazólapot kivenni, visszatenni vagy betenni. Ha ez még borítékban is volt, amit leragasztottak, zárócímkéztek, amit átfedve a címkét és a csomagolást le is bélyegeztek, több helyen átfedve a cimkét és a csomagolást alá is írtak, esetleg nemzetiszín szalaggal csomóra át is kötötték, a szalag végét lecímkézték, lebélyegezték, aláírták ... :)) akkor jó lehet. A lényeg nem a technikai megoldáson van hanem azon, hogy ne lehessen észrevétlenül megbontani és visszazárni. (Ügyvédek gyakorlottak ebben, amikor okiratokat gyártanak.) (Remélem segítettem és nem ment el a kedved a szavazatszámlálástól. :)
"Most arról kapok híreket, hogy a Nemzeti Választási Bizottság fideszes többsége olyan jogászkodásba kezdett, amivel megpróbálják átfordítani az eredményt. Most akarják elcsalni a választást – fogalmazott Karácsony Gergely, aki tüntetésre hívta támogatóit az Alkotmány utcába. "
Nem érti meg a fidesz, hogy nem kérnek belőlük Budapesten, válasszanak maguknak főpolgármestert felcsúton
akkor most meg kell számolni a KG-re adott szavazotokat is, hátha lehet azok között érvénytelent találni... majd a többi szavazatot is, mert lehet ott is benézhettek párat, ami mégis a vitézinek adható...?☺
márpedig izé kedvét így nem kellene elrontani... mikor már egy lipicait is előkészíthettek neki, amivel belovagolhatna a vitézi úrral a főpolg.mest. hivatalba és elfoglalhatnák végre az óhajtott 'trófeát' ...☺ szvsz
Ne égesd magad ezzel a magyar-hívőzéssel, ezt hagyd meg a fidesztrottyoknak. Miért gondolod, hogy MP szavazói szavaztak érvenytelenül a főpolgármesteri lapon?
Közben meg a Karácsony lehallgatásából újabb felvételeket tesznek közzé, bár ez szerintem pont az ő malmára hajtja a vizet. Új nevet tanulhatunk: Poloska Viktor
A két fordulós rendszert a fülkés izék szüntették meg, nem véletlenül... persze a főizé hozhat akármilyen rendeletet, általános szabályként 1 forduló, de ha a fülkés izéknek ez mégse jó akkor lehet 2 forduló is ☺, sőt ha még így se jön ki a matek, akkor az ellenzékit egyszerűen le kell csukatni, stb. mint pityun teszi ... 'oszt jónapot'...szvsz
Gondoltam hogy tudod. Akkor inkább azt mondom, hogy egyáltalán nem biztos hogy "vallásos" nevelést kapott a Péter. Lehetett kiváló anyuka is a Mária néni. Cipelte zeneoviba, magántanárhoz, és lehet hogy Klára fertőzte meg a politikával.
Pontosan tudom, hogy Ungár Klára a fidesz-ből lépett át az szdsz-be Fodor Gáborral, ráadásul akkor, amikor sokan elfordultak Orbántól az első parlamenti ciklus végén. A privát életük soha nem érdekelt. Scmidt Mária viszont hithű fideszes volt a szememben mindig.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!