Nem vagyok én KSH! :) A diákok most is panaszkodnak, hogy néhány tanáruk nem az érettségire készíti fel őket, hanem tüntizett és polgári engedetlenségből nem tanított, bár állítólag a minőség enélkül is hiányzott. Hova lett a hivatástudat?
Szerintem nem vagy tisztában a kamuzás kifejezés jelentésével. :) Tudod, az olvasás még nem ártott meg senkinek. De most nem a Nyugatifény, a Kard, az Amerikai Népszava végtermékekre gondolok. :)
Arra is keress statisztikát, hogy hányan mentek nyugdíjba, hány pedagógus lett kirúgva, hány pedagógus ment más pályára. Mindig az input vs autput egyenleg a lényeg. Amúgy fidesz médiából soha nem fogsz valós adatokat olvasni/hallani.
"A tanár-tanító szakok iránti érdeklődés is folyamatosan emelkedik,
hiszen az elmúlt évhez képest 4409-ről 5843-ra nőtt a jelentkezők száma,
míg a mesterszakra jelentkezők aránya, 1953-ről 2453-ra. Kiemelték,
hogy az említett tanár mesterszakra jelentkezők fele matematika,
természettudomány, mérnök, informatika szakokra jelentkezett." . https://mfor.hu/cikkek/oktatas/szamhaboru-nott-vagy-sem-a-pedagoguspalyara-jelentkezok-szama.html
Aki nem nagyon mozdul ki otthonról és a szervizből, annak kamunak tűnhet, hogy másnak sok ismerőse van. Én büszke vagyok a családomra és a barátaimra! És te a tiéidre? Csak őszintén! Persze, megértem, hogy irigykedsz, de amit írtál, az még kamunak is rossz. :)
Te csajszi.Ki szokott meselni?Hogy is van az a naros dolog azt mondtad a nato sohanem tamadna meg mas orszagot mert vedelmi szervezet akkor pontisan miert is lett volna aj ha az ukranok csatlakoznak es milyen raketakilovo allomasokrol is beszeltel?Az akkor kikre is lett volna veszelyes?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!