Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2023. 02. 24. 17:29
Előzmény: #96135  Colas
Semmi gond  asszisztálj tovanb az autokracia leépítéséhez, a magyartagyar ellen történő uszításhoz, a közoktatás szétblveréséhez, agigantikusnlopásokhoz, az új feudalizmus kiépítéséhez.
Akkor is jogod van ehhez ragaszkodni, hogy a ffidesz végig hazuidk. Te pwdig ezzel anhazugsággal érvelsz.
A helyzetvaz, hogy 2013-2019 között az egész világon, azon belúl a regiónkban is általános fellendülés volt, ahhoz Orbannak semmi köze. Kb minden mutatóban együtt mozogtunk, sőt ki relatíve kicsit le is maradtunk.
signal2
signal2 2023. 02. 24. 17:24
Előzmény: #96134  zhagar
Ezzel szemben a felelmre alapozva is lehet választast nyerni, ahogy a fidesz is teszi. És ezéet tehetieg  mert gátlástalan, aljas, és antidemokratikus módon leuralta a médiát es használja a propagandajának terjesztésére a teljes államapparátust.
Azéet szavaznak az emberwk a fideszre, mert jórészt az ő hazugságaival találloznak, es beveszik, amit lent Colas is bevett, hogy lebontanák a kerítést, meg dupláznak az SZJÁ-t, megszüntetnék a családtámogatásokat, hánorúba küldenenk az embereket, stb. Ez mind hazugság, es aljas ragalom. Aki beveszi, az igénytelen, hiszekeny.
És akkor lassuk,i volt a fidesz eltitkolt programja az elmúlt 10 honap alapján:
Adóemelések
Családtámogatások megvonása (autó, lakásfelújítás)
KATA beszántása
Európa-csúcs infláció
18%-os kamatok
5%-os reálbercsökkenés
V4-ek szétverése
EU-s penzek elvesztése
Allami beruházások leállítása
Kézilabda a kézilabda EB-től
Muku béremeles a köztisztviselőknek
Ez tehat a fidesz eddig eltitkolt programja, erre szíámthat mindenki legközelebb is. Vajon ezek a tények hány emberhez jutnak el?
Ezeket a tényeket az újsagírók korrekten közvetítik az emberek fele? Tisztában vannak ezekkel?
zintan
zintan 2023. 02. 24. 17:15
Előzmény: #96118  Colas
„A FIDESZ már megmutatta nekem, hogy élhetek én és a családom az elmúlt 12 évben. Sokkal jobban és sokkal boldogabb is vagyok , mint az előtte levő 20 évben bármikor.  Ha valaki a szavazatomat akarja mutasson nekem  jobb alternatívát amiben hinni tudok, a többi számomra üres szöveg. Ne azzal kezdje, hogy megemeljük az szja-dat 15 %-al” 
 Ja, csak azt nem veszed észre, hogy a saját és utódaid jövődet éled fel ma. Jó ha elkezdsz  spórolni öregségedre, nyugdíjra, orvos, kórházi és szociális ellátásra, valamint  a gyereke(i)d taníttatására, hacsak nem egy akku, vagy autó összeszerelő üzemben szeretnéd a jövőjüket elképzelni. Csak megemlítem, h a spórolás se lesz olyan egyszerű az eu bajnok orbáni >25%-os infláció mellett. 
 A kádár rendszer is megbukott, ugyanúgy a ner rendszere is bukásra érett, csak még sokan nem fogták fel a narancsos propagandának és a saját erkölcstelen egojuknak köszönhetően. Meg még sokan elhiszik, hogy jól éltek az elmúlt 12 évben. Minden hit és viszonyítási alap kérdése, hogy valójában mihez képest, amikor lassan európa legcsóróbb népévé sikerült lezülleni az elmúlt 10-12 év konjunktúrája alatt. J A jólét pedig nem (csak) az adón múlik, mint ahogy a nálunk sokkal fejlettebb nyugati világban sehol sincs egy kulcsos 15% szja és tőkejövedelem adó, 27%-os ÁFA. Na meg 9%-os multis Ta sincs. Sőt nettó Eu befizetők a nyugatiak, mi pedig nettó haszonélvezői. Bár erre nagyon úgy látszik nem tart igényt a csuti géniusz, mert neki fontosabb a hatalom és a korrupció megtartása, mint az ország népe.
euler 2023. 02. 24. 17:06
Előzmény: #96133  Peterbond
Majd meglátjuk, több is lehet ebben mint hogy ki felügyeli a titkosszolgálatokat.
(De nincs kedvem kerülgetni a fórum összes idetévedő trollját, ill. a szófosásaikat. :)
euler 2023. 02. 24. 17:02
Előzmény: #96132  Peterbond
Azt hiszem egyre gondoltunk, hogy nem fog, de kellemetlenséget okozhat nekik.
A bírón sok fog múlni, mert elvileg kötve van a vádhoz, ami nem tűnik túlságosan feltártnak, de a bíró tehet ellene ha elég tökös.
"Példásan gyorsan" ill. gyanúsan gyorsan eljutottak a bírósági szakba, lekerekítve az egészet.
Colas 2023. 02. 24. 17:02
Előzmény: #96134  zhagar
Teljesen egyetértek Veled. Persze vannak akik már évek óta ugyanúgy értetlenül itt toporognak. És továbbra is itt fognak, ha nem értik meg amit írtál. 2010-ig én voltam olyan frusztrált, mint most itt a nagy többség.Hát nem fogok simán a kérésükre helyet cserélni velük, mert megmondják hova ikszeljek. Ez van. Lehet tombolni, meg feneket földhöz verni, de erőszakkal nem mennek semmire. Hihető ígérettel talán. Röhej, amikor 12 éve regnáló párttól István78 választási programot vár el. Erre tegnap nem is reagáltam neki, mert minek. Programot annak kell adnia, aki váltani akarja a kormányt. Tökéletesen leírtad helyettem. Köszi!
zhagar 2023. 02. 24. 16:45
Előzmény: #96128  Istvan78
te még mindig itt vagy leragadva? majd 1 évvel az elsöpró választási vereség után is?csak röviden:"ellenzék összerakott programja" - tegyük fel, hogy tényleg "jó" volt - csak tudod a választópolgárt nem az elmélet, hanem a gyakorlat érdekli! mit tapasztalt? azt hogy a fidesz rendszere már működik - ha az aktuális hatalom programjával/kormányzásával nem elégedett a többség, no akkor szokott győzni az ellenzék - ez a világon mindenhol így van, így szokott működni. Tehát: a többség inkább elégedett volt azzal ami van, így a pártjaitok programja minden eddiginél kevesebb szavazatot kapott 2010 óta. EZEN MIT NEM TUDSZ MEGÉRTENI, még egy év elteltével sem??
 "A Fidesz ellenben nem ígért semmit, de biztos lehettél benne, hogy az a sok rossz, amit addig csinált, fokozottabban fog folytatódni. Persze, vannak jó dolgok a Fidesz politikában, de mára sokkal több a rossz."
dehát egy évvel ezelőtt is ezt ismételgetted!!!!!
és már akkor is megsúgtuk, többen is: Bocsi, de azt nem te vagy én vagy Colas dönti el hogy "a rossz a több vagy a jó a több", - hanem az aktív választópolgárok aktuális többsége (akik elmentek szavazni a választás napján), érted??!
az eredménye pedig ismert a szavazásnak: történelmi vereséget szenvedtek el a pártjaitok. ezen mit nem lehet még mindig érteni?
a Fidesznek egyébként nem is feltétlen kellett sok mindent ígérnie - miért? mert elmondták, hogy "azt a politikát/intézkedéseket kívánták folytatni, amit évek óta folyamatosan tettek" - ez csak neked (nektek) nem volt ezek szerint elégé világos beszéd! ne haragudj, de tragikomikus az értetlenséged, ez már egy éve is ordított rólad, de manapság meg már fáj elolvasni, hogy ugyanott toporogsz egy év után is, és még mindeg nem tudod, mi is történt valójában..és főleg, hogy miért történnek, -tek  úgy a dolgok a mygar belpolitikában, ahogy!...
Peterbond 2023. 02. 24. 16:39
Előzmény: #96117  euler
"Megjegyzem: azt se tartom kizártnak, hogy Pintér-Rogán párharc is megy a háttérben."
Ebből indult ki de úgy néz ki azt a harcot Rogán megnyerte ( az ilyen lehalgatások mint ezek is immár ő alá tartoznak nem Pintér alá )
Peterbond 2023. 02. 24. 16:37
Előzmény: #96117  euler
"Jó, hogy tudod, hogy én mire számítok, bár én se írtam le konkrétan és Te se. :)"
Ok akkor átfogalmazom. Ha valaki ettől azt várja hogy nagy fejesekről majd ki fog valami derülni bíróságon és ennek következménye lesz az csalódni fog.
Ennyit akartam csak mondani.
signal2
signal2 2023. 02. 24. 16:10
De hisz pont ez a baj azzal, ami írsz:"mutasson nekem  jobb alternatívát amiben hinni tudok" - minden választáson, minden ellenzáki pártnak volt kidolgozott programja, és az szerepelt benne, ami neked blabla, hanem kvázi mindenre kiterjedő javaslatok. Szóval meg lett neked mutatva, sokszor, sokaktól, mégis ide jössz, és követeled, hogy mutassanak neked egy jövőképet, amiben hihestz. Most erre szerinted mit lehet írni? 
"e azzal kezdje, hogy megemeljük az szja-dat 15 %-al" minthogy nem is kezdte ezzel, és az elmőlt 2 választás során nem is szerepelt benne ilyen. Olyan viszont igen, hogy az átlagfizetésig, aztán 700 ezer Ft-ig MINDENKI jobban járt volna. Azaz a többség. Tehát megint leírtál egy hazugságot. Szerinted erre hogyan kellene reagálni? 
"a szolidaritás jelszavával megnyitjuk a határkerítést" - ezzel szemben deklaráltan maradt volna a kerítés., sőt, a Jobbik még a határvédelem újbóli felállítását is ígérte. 
Tehát ezzel nem kezdte senki. Valaki csúnyán átvert téged. ÉS ez itt a gond. Hányan hihetik ugyenezeket a hazugságokat, mint te???? Ki hazudik nekik nonstop? Aki hazudik, az milyen ember?
Mindenközben a kormány kizárólag saját hatalma bebetonozására és az ipari méretű lopás kizsolgálására használja a hatalmát. A lényegi dolgokat mind elbaszták: az energiapolitikát, az oktatást, az egészségügyet.  Leuralták az olyan gazdaásgi ágazatokat, mint a mezőgazdaság, az energiaipar, folyamatban a pénzintézetek és a biztosítük, vagy olyan apróbbakat, mint a trafikok vagy a végrehajtók. Minden és minden a hatalomról és a pénzről szól nekik, és közben működtetnek egy brutáis propagandát, amelyben az ellenfeleiket bemocskolják, hogy azt higgyed nincs jobb. Valójában ennél risszabb nincsen, és már most tartósak a károk, ezt most mondom neked.
Szóval, ha olyan országban akarsz élni, ahol jogbiztonság van, a teljesítmény dönti el, hogy nyesz-e egy közbeszerzésen, ahol nem kell attól félned, hogy a válllakozásokdat ellehetetlenítik, ahol mindenkire egyenlően vonatkoznak a jogszbaályok, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekeid oktatására, nem toljlák a képedbe a napi uszítást, akkor sürgősen szavazz BÁRMELYIK ellenzéki pártra.
Istvan78 2023. 02. 24. 16:04
Előzmény: #96106  Sehmet
Signal hozzászólásával kapcsolatban azt kellett volna vitatnod, hogy igaz-e, hogy az állam és a párt teljesen összefonódott, a hatalom megosztás (parlament, Alkotmánybíróság, stb., médiafelügyelet, stb), gyakorlatilag nem működik különállóan, minden a Fideszt szolgálja. Nem, ezzel, azaz a lényeggel nem foglalkozol, hanem fogalmi felvilágosításba kezdesz. 
signal2
signal2 2023. 02. 24. 15:58
Istvan78 2023. 02. 24. 15:54
Választás előtt volt azért egy elég jól összerakott választási programja az ellenzéknek, nemcsak szlogenek. Amúgy elég nagy baj, ha a "demokrácia, szabadság, jogállam, átláthatóság", mint olyan, neked csak blabla. 
A Fidesz ellenben nem ígért semmit, de biztos lehettél benne, hogy az a sok rossz, amit addig csinált, fokozottabban fog folytatódni. Persze, vannak jó dolgok a Fidesz politikában, de mára sokkal több a rossz. Te persze, csak a saját anyagi helyzetedre gondolsz, s aszerint a Fidesz oldalán állsz, de ez kevéssé értékelhető poziítvan.
Istvan78 2023. 02. 24. 15:45
Előzmény: #96122  Colas
Én inkább arra emlékszem, hogy 8K fölött azt mondtam, hogy ne vegyenek állampapírt, mert fél éven belül 10 K fölött lesz és úgy is lett. 
Törölt felhasználó 2023. 02. 24. 15:32
Előzmény: #96125  Sehmet
Kinek ki a hiéna 😁 mivel a hazánkról szól az idézet és itthon már döglödik a kapitalizmus, ezért a hiéna mást jelent kis hazánkban.😁 Az oroszlánokat már elzavarták hiénák a vadászterületükről. 😁 Bár ez csak úgy lehetett ha béna oroszlánok viltak 😁
Sehmet
Sehmet 2023. 02. 24. 15:26
Előzmény: #96124  Törölt felhasználó
Csúnya kapitalista! :)
Törölt felhasználó 2023. 02. 24. 15:14
Előzmény: #96123  Sehmet
Az oroszlán is ellopja más prédáját ez igaz, de az oroszlán azért inkább maga keresi meg és vadássza le, dolgozik meg érte. A hiéna lehet hogy ravasz, és erős, és a legfontosabb nagy hangú, mindig a ilyezgeti a többi állatot 😁, de sunyi hasznonleső, kizsákmányolja a többit. 😁 
Sehmet
Sehmet 2023. 02. 24. 15:06
Előzmény: #96120  Törölt felhasználó
De ugye tudod, hogy a a hiénákra általában nem jellemző a nekrofágia, és az oroszlán is megeszi a dögöt, ha elébe kerül, legalább annyira, mint a hiéna. Sok más fajhoz hasonlóan a hiéna is a mendemondáknak "köszönheti" rossz hírét. Kellemetlen szaga miatt régen kizárólag dögevőnek tartották és azt híresztelték róla, hogy az általa kiásott sírokból is hajlamos tetemet rabolni. Egyébként én is kedvelem a természetfilmeket, és egy kenyai szafarin volt szerencsét élőben is látni ilyen vadállatokat, bár azok nem foltosan, hanem csíkosak voltak. Azt mondták róla, hogy eszes és kíváncsi állatok.
Colas 2023. 02. 24. 15:03
Előzmény: #96100  Istvan78
Ja, egyébként Neked is hittem OTP részvény ügyében. Ezért nem vettem 8000 környékén. Hiba volt.
zintan
zintan 2023. 02. 24. 15:03
Előzmény: #96111  Sehmet
Na meg többek között azt is írta, hogy "kerülje mindazt, amivel gyűlöletet és megvetést támaszthat személye ellen". Ezt nagyon nem sikerült neki elérnie a szövetségesei között sem :)

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek