Jézusom, hogy mekkora barmok vannak! Az egyik legbosszantóbb dolog, ha valaki tudja, de mégis végletekig védi a balf@aszságot.Vagy mellé dumál, vagy hallgat, amint azt a kormánya csinálja. De jó, hogy ez nem az én krományom.
Nagyon kínosan hazudozik már Viktor, te pedig nagyon kínosan véded. A magyar üzemanyagpiac az ársapka miatt esett össze, ezért kellett eltrölni az ársapkát, amitl majd hetek alatt szépen helyeráll a piaci egyensúly. Csökken a fogyasztás, és emelkedik az import.
Látod, ez itt a gond. Tegnap éves minimumára esett az olajár. A Brent és az urali is. A tényszerű állítás tehát az lenne, hogy "beszakadt az olajársapka hírére az olajár." Egészen pontosan jó 8%-ot esett az urali tegnap. https://tradingeconomics.com/commodity/urals-oil
Törölt felhasználó2022. 12. 07. 14:14
attól, hogy valaki iskolákat végzett bármilyen magas szinten is, nem biztos, hogy képes önálló, logikus gondolkodásra. Rengeteg dolog befolyásolja a gondolkodást, az értékelést, a tisztánlátást. A sorok mögé látó képességet. Nem kellene a végzettséggel igazolni, hogy ki mekkora szerszámmal járkál. fele sem igaz. Főleg, ha valakit a vallás nevében béketűrésre idomítanak, meg az irányítás elfogadására. Ez milyen már !
Szerintem ennek több összetevője van. Egyrészt az oroszok elleni, olajra vonatkozó ársapka, ami várhatóan emelni fogja az olaj árát, másrészt a hazai ellátás biztosítása, mert az utóbbi napokban elképesztő, amit a benzinkutakon volt, harmadrészt kell a költségvetésnek a bevétel az EU-s pénzek elmaradása miatt, stb.
Horthy hadügyminisztere, Nagybaczoni-Nagy Béla a Jad Vasem 1965. december 14-én a "Világ Igaza" kitüntetést kapott. Egyébként az én anyai ágú rokonságomból is többen szolgáltak Horthy Vezérkarában, és ott voltak akkor is, amikor Koszorusékkal megakadályozták Bakyék csendőpuccsát, ezzel nagyon sok zsidó életét megmentve.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!