"Az alapján preferálom azt a pártot, amelyik szerintem az adott helyzetben legtöbb hasznot hajtja a polgári Magyarországnak." És ezt a nyomorult fideszbenben meg a még alávalóbb kádéenpé nevű álkeresztény hitgyülekezetben találtad meg? Mondj még ennél nagyobb ......got!.... A haszon, ha van, mindig az övék. A kár meg az ország népéé! :(
Soha nem voltam semmilyen pártnak tagja, csak kisdobos és úttörő, valamint 1978-82 között KISZ tag, mert tetszett egy KISZ tag lány, így együtt mehettem vele KISZ-es programokra. A nők tehetnek mindenről, én ártatlan vagyok. :)
A gond, hogy a pártfüggetlenség nem az, aminek Te gondolod/definiálod. Ha bevallottan van egy "preferált" pártod, akkor már annak véleményéből/mondandójából indulsz ki.
Szerintem olvasd végig, amit leírtam, és amiben az van, hogy a pártfüggetlenség azt jelenti, nem vagyok, nem voltam és nem leszek semmilyen pártnak sem a tagja. Azt azonban nem írtam, hogy politikai ideológiailag is független vagyok, mert olyan nincs. Az alapján preferálom azt a pártot, amelyik szerintem az adott helyzetben legtöbb hasznot hajtja a polgári Magyarországnak. Persze, egy bonyolult érdekartikulációban nem lehet mindenki érdeke szerint cselekedni, ezért biztosan vannak olyanok, akiknek az érdekeit sérti a kormány. Azok közül elég szép számmal vannak ezen a fórumon is szerintem. :)
Nincs olyan, hogy "ti". Én pártfüggetlen vagyok, vagyis nem vagyok párttag, nem voltam és nem is leszek, de azért van általam preferált párt, ami a hozzászólásaimból ugye ki is derült. :)
es arra is valaszolhatnal hogy melyik hozzaszolasomat jelentetted amier t20 napot kaptam Erre is varom a valaszt mar lassan 1 honapja amire a protfolias titoktartasod kotelez hogy iylen infokat nem adhatsz ki.
mit koszonsz?Kerdeztem valamit miert nem elektromosautot hazsnalsz erre azt irod most kezdtek el szeneromuveket urjainditani.De te mar par evvel ezelott vettel autot vehettel volna elektromos autot akkor meg nem inditottak ujra szeneromuveket a nemete kes a franciak.Erted nem tudsz normalsi valaszt adni csak midnig valakit okolsz de te soha nem vagy hibas xD
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!