Írtam egy hosszú részletes választ, de a végén véletlenül kiléptem. Ugyanazt még egyszer nem írom le.Mindenesetre ez nem megvilágosodás, hanem folyamatos mérlegelés kérdése. Minden döntést és jogszabályt egyedileg mérlegelek. Még 2010-14. között is volt olyan, mellyel nem értettem egyet, ugyanakkor sok olyan, amire vártam. Ezért jutalmaztam szavazatommal életemben először a Fideszt 2014.-ben. Egyébként 1990-től 2002-ig MSZP szavazó voltam, 2006-ban SZDSZ, 2010-ben pedig Seres Mária pártjára szavaztam, mivel az MSZP- SZDSZ kormányokban hatalmasat csalódtam. 1988-ban végzős egyetemi hallgatóként meghívást kaptam a Fidesz alakuló ülésére. Nem mentem el, nem hittem benne, de azután figyelemmel kísértem mit csinálnak. 2010-ig nem volt szimpatikus a ténykedésük. Azután azt csinálták amit szerettem volna. Szerintem nem feltétlenül azért, mert hittek benne, hanem megérezték hogyan szerezhetnek több szavazót. Ez jól látszott pl. a migráció kezelésében vagy az egyházakhoz való viszonyuk változásában. Bár manapság már talán ők maguk is elhiszik amit mondanak vagy tesznek. Engem mindenesetre nem az érdekel mit gondolnak, hanem az, hogy mit tesznek.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!