el tudja adni a fidesz a hasznos idiótáinak, hogy az a magyar munkaerő előnye, hogy nem kapja meg gyerekkorában a megfelelő oktatást ezért tök hülye munkaerőént olcsón tud dolgozni a multiknak és orbánnak
Egy közös munkaerőpiacon az olcsó munkaerőre építeni elég reménytelen történet. Ha valóban ebben látják a jövőt, akkor ki fognak minket vinni az EU-ból.
https://telex.hu/gazdasag/2022/10/27/parragh-nem-tamogatjuk-az-unios-minimalbert-mert-kell-az-olcso-magyar-munkaero "Parragh: Nem támogatjuk az uniós minimálbért, mert kell az olcsó magyar munkaerő. A versenyképeségünk egyik alapja ma még mindig az olcsó munkaerő" Ki a f@sz ez a parlag, hogy itt osztja az észt? Igen nekünk a tanulás a diploma, nyelvtudás nem lehet opció, hogy tudás alapu hozzáadott értékekkel esetleg fel tudjunk zárkóuni ahhoz a "rothadó nyugathoz". Hát persze hogy nem érdeke ennek az el Qrbán rendszernek az oktatás helyzetének javítása, előremozdítása.. Jó nekik ez a rabszolgtartó rendszer, ahol olcso munkaerővel épphogy fenn tudja magát tartani a nép a megélhetés és a a lakhatás tekintetében.
Ez az Orbán nevű vagy egy politikai kretén, vagy már tudja, hogy nem lesz pénz: "Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója közölte: Magyarország megvétózza az EU tervezett közös adósságfelvételét, ha nem kapjuk meg a helyreállítási alapból előirányzott milliárdokat." (hvg360)
Nem tudom. Nem vagyok eu-bizottság. Egy aláírásgyűjtésen én is aláírtam, hogy csatlakozzunk az eu-ügyészséghez. Nem emlékszem mikor, de akár évek is eltelhettek azóta. Azt viszont tudom, hogy ettől az ellenzéktől ennyi telik. Azért mert ez az ellenzék is része a rendszernek. Néha azt gondolom, hogy nem is baj, hogy ez az ellenzék kiszorult a közmédiából. A szereplés fontos lenne ugyan, de ahhoz épkézláb gondolatok is kellenének. Ehelyett ilyesmikben sántikálnak. https://momentum.hu/parlament-megalakult-az-elso-lmbtq-jogokkal-foglalkozo-kepviselocsoport/ Az öt ellenzéki párt és a magyar civil szféra közel egyéves munkájának köszönhetően 2022. október 11-én megalakult Magyarország és a Magyar Országgyűlés első, kifejezetten LMBTQ jogokkal foglalkozó képviselői csoportja, Sokszínű Magyarországért – Országgyűlési képviselői csoport az LMBTQ emberekért névvel. __________________________ Azért tudom, mert a királyi rádió többször is bemondta. Kaján vigyorral. Ez az ellenzék arra is büszke, hogy Orbán kottájából játszhat. Egy érvénytelen népszavazás után.
Orbán Viktor: a kormány teljesíti Brüsszel kéréseit, de mindig újabbak érkeznek https://infostart.hu/belfold/2022/10/24/orban-viktor-a-kormany-teljesiti-brusszel-kereseit-de-mindig-ujabbak-erkeznek "büntetnek minket, és nyilvánvalóan az uniós pénzzel zsarolnak", aminek "nincs jogalapja, ez egész egyszerűen zsarolás". Mint mondta, a kormány nem vitatkozni akar, hanem együttműködni, így "nincs bajunk" az Európai Bizottság által kért 17 pont végrehajtásával. "Mindet teljesíteni fogjuk. De lefogadom, hogy közvetlenül ezután lesz egy 18., egy 19., és így tovább" - mondta Orbán Viktor, hozzátéve: "abból indulok ki, hogy ezután mindig újabb és újabb kérések érkeznek majd". ________________________ Magyarán. A kormány becsicskult.
lesz ebből még soros infláció, migráns infláció, gyurcsány infláció vagy akár lmbtq infláció, csak nehogy zárlatot kapjon a futballlokos agya az alusisak alatt.
Bizonyára észrevettétek, hogy a "háborús infláció" helyett, már a "szankciós infláció" lett a használatos, pont amikortól indul a nemzeti konzultáció;)
Meddíg kell még ennek az idiótának a hanzatos baromságait hallgatnunk? Annyira különlegesnek és mindentudónak akarja magát láttatni, de csak egy hazug tolvaj maffiózó aki élősködik a népén. Csak a hatalom és a pénz élteti és soha nem elég. Még még több kell neki 😵💫 és nem érdekli kin tapos át érte 😡🤮
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!