Egyébként, ha nem megfelelő a bíróság, akkor lehet menni az EU-s fellebvitelre, miért nem mennek a bukott perekkel az elvtársaid? Ott is komcsik vannak? :)))
Ez nettó hazugság. A bírói kar átlag életkora aligha lehet több 50-nél. Aki ötven éves, az 1972-ben született, és nem nagyon szocializálták felnőtt korában a szocializmusban. Az átkosban is a vezető bírók felé volt elvárás a hűség a párthoz, viszont, akik akkor vezető bírók voltak, ma már vagy halottak, vagy nyugdíjasok. 32 év telt el a rendszerváltozás óta, csaxólok...
Indenre vam kifogasod. Tényszerűen aljas, hatalmat kisajátító, gatlastalan a fidesz. A szociknál ia sokkal rosszabb, a többi pártról nem is beszélve. Elkepesztö elvakulrság es/vagy tudatlansag kell ahhoz, hogy ezt valaki ne lássa. - soha nem voltnilyen brutalisértékű propaganda az országban - soha nem volt ilyen mehez hozzáférni a közadatokhoz - közelítőleg sem loptak még ki ennyi pénzt a közösből - soha nem volt ilyen rossz állapotban a közoktatás Pont. Elkepesztő, hogy ezt emberek képesek akár minimálisan is védeni, és közben a politikai ellenfelekről csak az a velemenyük, amivrl a fidesz kimossa az agyukat.
Elbukott sajtó perek?Annyi régi komcsi bíró van mint pipacs a mezőn.Kirúgni nem lehet őket mert a félvilâg itt veri a tamtamot hogy diktatúra S miegymâs.
Csaba testvérnek a cikk megírása utáni reakciójára érdemes rákeresni pl. a fb oldalán, "gólya mama", vagy az azonnali újabb írásában. Álszent csuhások, undorító! . "Abban minden általunk megszólaltatott egyetértett, hogy Csaba testvér a központi figurája a teljes intézményrendszerének, és semmi nem történhet az ő tudta kívül: „Ha valakinek eltörik a kisujja vagy megbukik, arról Csaba testvérnek mindenképpen tudnia kell” – mondja Kolozsvári Tibor." Tíz éven át bántalmaztak szexuálisan gyerekeket a Böjte-otthonokban
A 2/3-dal AZONNAL, BÁRMILYEN szükséges intezkedést meg lehet hozni. A szocik ÖSSZES vélt strukturalis hibáját 2010-ben kijavíthatták. Semmilyen kifogás nem lehet.
Milyen érdekes más kormányok esetén 4 év is elég hogy az ő felelőségük legyen. sőt van hogy 12 év múlva is az ő hibájuk. a fidesznek meg 112 év is kevés hogy bármiért felelős legyen 2/3-al és vészhelyzeti rendeleti kormányzással.
Államadósság kétszer annyi nominálisan mint 2008 ban értem és a statisztikai bűvészkedést csak nem érdekel és szerintem Téged is csak azért mert megtámadva érzed magad pedig kérlek fogadd el nem erről van szó veled meg a szavazópolgárokkal semmi baj nincs valami alapján döntéseket hozunk rendben. Nekem a logikával van bajom. Hogy akkor is az ellenzék.... de mondjuk inkább így én iránnyitok mindent is jól tudok tehát ha valami nem jól sül el arról nem én tehetek. Tőled ezt a választ elfogadják a munkahelyeden?
a népesség kérdését már el lehetett volna kezdeni 2010-ben voltak gyenge próbálkozások, de nem vezettek sehova (9,8 millió...) . államadósságot 50%-ra szerették volna levinni, most 80% megint . a munkanélküliségi adatokat a közmunkával kozmetikázzák jobb, mint volt ez tény, úgy mint Európában mindenhol . jöttek az EU-s milliárdok, amik 3-szoros áron lettek elverve hülyeségekre . az energiapolitika megbukott úgy ahogy van, egy lábon áll, ami könnyen eltörhet . 16 év sok lesz ebböl az irányból....
"Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik." Mindig "ellenséget" keresnek.
A tettek alapján ez a fidesz. Mondom, amit a fidesz-médiaban vasol az ellenzékről az 90% hazugság, rágalom. Remelem, nem ez alapján ítéled meg őket Orbán gatlástalan, mert gatlastalanul hazudik, eltapossa a kirikusait, saját celjai érdekeben hoz jogszabalyokat, gátlástalan lopásrendszert épített ki, aminekég abszocik sem voltak a közelében. Ő és médiaja folyamatosan hazudik, rágalmaz. Hazudik a nemzeti komzultációban, hazudnak a teljes közmediában. Ezt többszáz bukott sajtóper BIZONYÍTJA. Deesélj,i alapján írod azt, it ellenzékről. Figyelek. Ha még azok is lennének (nem fogod tudni bemugatni), a fidesznek a közelébe sem érhetnek. Az elmúlt 12 évük a lopási rendszer és a totalis propaganda kiépítésére irányult. Ez jogszabályokból levezethető.
Én továbbra is csak azt szeretném megérteni, hogy ha 2/3 os többséggel veszélyhelyzeti kormányzással felhatalmazott mindenkinél okosabb erősebb magyarabb Orbán Viktor irányít mégis miért az inkompetens ellenzék tehet vajon fajsúlyos hibákról az elmúlt 12 évben?
12 év év alatt kb fél év gdp mennyiséget loptak el, mert évente kb 1500-2000 mrd-ot. Igen én is ezt írtam be évak alatt sokszor, az a baj, nem termel az ellopott vagyon, mert kiviszik, vagy holt tőke lesz és kivonódik az újrateremelésből.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!