Csak úgy mellékesen megjegyezném,hogy az az illető akiről Bayer beszélt,már régóta nem fideszes hanem ellenzéki,szóval ez is azt mutatja,hogy hova is mennek át a Fideszből a pedofilok . Ennyit a pedofil simogató álliberálisokról.
"Elég egyértelműen fogalmaztam,a buzik imádatát akarta elterjeszteni az EU," . "Bayer Zsolt a blogján reagált arra, hogy a csütörtök esti tévéműsorában a Szájer-ügy kapcsán arról beszélt, egy régi harcostársa azt mondta neki, azért jár Thaiföldre, mert itt fiatal fiúkkal is együtt lehet." . Hajrá Fidesz !!!
Én ki nem keresgetem neked. Ez is mindig a szöveged hogy másokat dolgoztatsz kikeresik nekexd majd elsunnyogsz és 2 hét múlva újra állítasz valamit mintha nem NEKED direkt cáfolták volna máűr azt. wezt is leírtam AKKOR is NEKED. . De konkrétan TE mondtad a beszélgetés végén hogy térjünk rá vissza 1 év múlva. Én írtam hogy pont úgy ahogy eddig is mindig majd mindig visszatérünk rá 1 év múlva. akkor is írtam hogy ezt mindig eljátszod hogy mindig 1 év múlva kell visszatérni rá. Akkor is kikérted magadnak. Most is kikéred pedig pár hete volt. . Amúgy totál nem érdekel de lassan tényleg le fogok ilyen HSZ-eket menteni valami Wordbe mert tényleg vicc. . Szóval akkor kérlek mond meg az EU meddig fogja húzni? Ja és mielött az én jóslatomra is kitalálsz valamit akkor is azt jósoltam (a te egy éven belüli jóslatodra ) hogy előbb fog Orbán és Putyin sírján vastagon ülni a por mint az EU megszűnne.
húsz éve volt, azóta vagy hat gépem volt, és nem szoktam mindent migrálni, de megígérem neked, ha lesz egy pár órám, megpróbálom előtúrni. az a baj, hogy ez egy mellék következtetés volt, ha jól emlékszem, akkor a melegek arányáról volt szó, és arra volt valami utalás, h a melegeknél milyen arányú a pedofília. Utána ezt szépen össze lehetett vetni a Mo-on ismertté vált bcs-ek adataival, az volt a referencia adat, amihez képest a rk-ok 3x jobban teljesítettek.
Nekem elég az az egy regisztráció amim van,nincs szükségem klónokra,egyébként meg a klónokat felhasználok sem tudják a stílusukat elrejteni ezért könnyen kilehet őket szúrni,még akkor is ha az ip címüket elrejtik.
Én meg lassan úgy érzem magam ,mint ha a klónok háborújába csöppentem volna,ha egyszer kivágnák az összes klónt vagy végleg kitiltottat , a fórumból,ha jól sejtem feleződne minimum a fórrumozók száma.
Zsóti mondta a maga szájával. Amúgy közismert dolog, én is tudtam vagy 25 éve. A rk1házról szintén köztudott, vagy 3x magasabb a homoszexuális és pedofil istenszolgák aránya, mint az átlag férfi népességben. Volt erről egy elég nehezen elérhető kutatás, sajna vagy húsz éve olvastam, és nem mentettem el.
Működik. Ennél primitívebb megfogalmazás (#73755) még a fideszhívők között is ritka. Persze az ember válogassa meg, hogy mit olvas, de azért ez a színvonal talán arra sem érdemes, hogy reagálást kapjon. Mondom ezt azoknak akik képesek naphosszat ezzel a szinttel "vitatkozni". Nekik se tesz jót. :)
furcsálom, hogy a mai világban a melegek témája még mindig fontosabb, mint az ukrajnai barbár hadmüvelet arról nem beszélve, hogy szándékosan összemossák a pedofiliával
https://www.portfolio.hu/uzlet/20220609/mozgolodnak-a-hatosagok-a-tesla-ellen-sulyos-vadak-erik-az-autogyartot-549615 Na neee, ez annyira szánalmasan alantas, ráadásul pofátlanul átlátszó. Jópár naív halálos áldozata volt a vízfejű "autopilot" nevű lázálmának, mégsem támadták érte, a Twitter-es jóslatai is egyértelműen piacbefolyásoló tényezők voltak, de az sem volt gond, EDDIG. Orbánnal is hasonló a helyzet, amíg nem lépte át a piros vonalat, azt csinált a kesuval, amit csak akart, let it rain, champagne stb., most meg...... sehol semmi.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!