pláne, ha a nagyvezér adja az irányt volt szerencsém nekem is fideszesekkel beszélgetnem a háborúról (április 3 után) a legföbb problémájuk az volt, hogy honnan szedték az ukránok ezt a miniszterelnököt... . mondom, pityun civileket/gyerekeket ölet meg, bombáz szét városokat az nem baj???
Rendes az állam, kezességet vállal a hitelért, és egyből felad egy nagyobb megrendelést is. A kérdés, mennyi idő alatt rohasztja le Kristóf és csapata a céget.akkor jöhet a kezesség, és a megmentés.
Tudsz erről több konkrét információt adni? Úgy látom, ez ebben a formában nem mozgatott meg senkit. Pedig az alapsztori amit elhintettél nem érdektelen.
Egyszerű szurkolói hozzáállás. B közép. Erre a magyar néplélekre érzett rá Vityka. Ő a vezérszurkoló. Ha elkezdi, hogy "hülye a bíró!", Akkor a B közép azt zúgja.
Gondolom ennek a jelenségnek a sokszorosan felnagyított, kétharmadot hozó változata a Fidesz oldalon (szándékosan nem írok jobboldalt) nem zavar... Nyilván jelen van az ellenzéknél is, de amiket a háborús kommenteknél olvasok kimerítik az alufóliasisakos jelenség minden oldalát. Ráadásul az egész bagázs rákattant az ukránellenességre, mintha kötelező lenne. Érdemes lenne ezt a tömegpszichózist kivizsgálni, talán valami Stockholm szindróma. Mindenesetre félelmetes, hogy egyetlen önálló gondolata sincs a NER oldalnak.
húú de el van itt veszve pár rajongó 'szotyi' nélkül, akár o1izének a focimeccseken - hiányzik...na nem kell sírni, nem az ukrán frontra ment, így vszeg ~2hét múlva kipihenten visszatérhet (?) sőt lehet pár klónja most is itt kisért, és lehet saját magát síratja (?) ☺szvsz
Megy az később is. Én a hét elején vettem meg a regjegyeket új yorkba, és csak ma foglaltuk a szállást. Abból se mindent, mert pár napra kiautózunk, és még nincs meg az irány, csak a Niagara és Toronto a fix.
"Én csak röhögök az ilyen megszállott, mainstream valósággyártásra rácuppanó fotelproli kommenthuszárokon, akik annyira be vannak szorulva a kis véleménybuborékukba, hogy az eltérő véleményeket személyeskedő fröcsögéssel vagy kitiltással reagálják le."
Leírtad, minek a hagyományát rakta le sotime. Gondolom, ehhez a kettősséghez kell azért némi tudathasadás.
Hello Black! Olvasni nem is fogod, mert Sotime törölte, de attól még megtörtént. A sör nagyon korrekt gesztus, meg is érdemlem. :) Mostanában a Corona csúszik a legjobban, de nem vagyok válogatós. A háborúra visszatérve, valaki úgy látja, mint mi, valaki pedig másképpen. Én szeretem élvezni azt amit csinálok, de a harcokkal kapcsolatos fórumozás nagyon nem az élvezetről szól, ezért felfüggesztettem. Nem akarok megbántani többé egyetlen más véleményen lévő, de attól még jóravaló fórumozót sem és természetesen azt sem szeretném, ha engem bőszítenének fel. Sotime topikjában is, szinte mindenki normális, rendes magyar ember, (persze senki sem tökéletes, ahogy mi sem) akkor meg miért is kellene velük ingerkedni. Ne felejtsd el azt sem, hogy pár hete zajlott le a választás, ami miatt, rengetegen váltak frusztráltá, sokan érzik becsapva, kirabolva magukat. Több fórumozó is úgy vezeti le a feszültséget, hogy kiírja magából a "rosszat". Ezért sem akarom beléjük fojtani, engem is hagytak, had mondjam a magamét, amikor én voltam feszkós. Szóval egy szó, mint száz, mindenki jobban jár, ha sörözgetünk vidáman, ki tudja meddig tehetjük. Azért, meg persze, hogy nem bánkódok, hogy Sotime felfüggesztett, hiszen mostanság ritkán fórumozok , ha kedvem szottyan, van rá lehetőség máshol.
Törölt felhasználó2022. 05. 08. 19:34
na mi a helyzet itt ? sopánkodunk sopánkodunk ))), inkább a nyaralást tervezzétek...., Bali...seychelle szigetek, Bora-bora ?
Köszi WLM uram, nem is olvastam, hogy kiálltál mellettem, vendégem vagy egy sörre :) Cseppet se bánkódj a kitiltás miatt, nem vesztettél semmit. Engem eddig csak totoro tiltott ki végleg a topikjából, hála az égnek. Én csak röhögök az ilyen megszállott, mainstream valósággyártásra rácuppanó fotelproli kommenthuszárokon, akik annyira be vannak szorulva a kis véleménybuborékukba, hogy az eltérő véleményeket személyeskedő fröcsögéssel vagy kitiltással reagálják le. Én mindössze annyit csinálok, hogy tartom a tükröt az itteni kommentelő közösségnek és jót szórakozom, amikor egy-egy bejegyzésre rákattanva 10 klónnal tolják a baromságaikat mert azt hiszik, akkor lesz igazuk, ha 10x egymás után bejelentkezve diszlájkolnak :))) Van egy Netflix sorozat, Black Mirror a címe - innen jött a nicknév -, ami a jelenkori társadalom beteg viselkedését mutatja be különálló epizódokban, érdemes megnezéni az összes részt, tanulságos. Ugyanezt csinálom annyi különbséggel, hogy én a fent említett proli társaság beteges viselkedését mutatom be, ami láthatóan az érintetteknek nem nagyon tetszik 😀😀😀
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!