Szerintem Jakab újabb korcssága verte ki a biztosítékot, de az megkérdőjelezhetetlennek bizonyult, még az összefogásra szavazó honfitársak számára is, ezért maradt a zsírmáj. A személyeskedést, pedig Stingy papesz kezdte szvsz.
Nem tudom, miért vágták ki. Ide írt egy kolosszális faszsagot, aztán elkezdte védeni a védhetetlent, és valamelyest személyeskedést is produkált szokás szerint. Szvsz a saját moderációs tevékenysége is véleményes, de nekem 8.
Nem láttam, hogy miért tiltott ki örökre, mert törölve lett, de az eddigi tapasztalataim alapján azt mondom, nagyjából korrekten moderált, csak kicsit szigorúan. Engem is felfüggesztett amikor bevédtem Blackmirror-t, az is szigorú döntés volt, de megadható.
Természetesen nem. Az biztos, hogy kissé perverz dolog kifejteni egy adott véleményt egy olyan topikban, ahol garantáltan a többség azt nem osztja, de attól a többség is lehetne kíméletesebb. Én pont ezért függesztettem fel az orosz ukrán témakörben a beirogatásokat, mert nem akarok az általam többnyire kedvelt és tisztelt fórumozókkal háborúzni, elég baj a háború így is, akkor legalább mi ne essünk egymásnak. (gondoltam)
Azért a többiek hozzászólásait is fusd át. Nem akarok veled vitázni ezen, mert jó fej ember vagy, de néha igazságtalan. Láttam, hogy likvidált a topikjából (részben;)), de az nem erre a mérlegre tartozik.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!