Egyiket sem nézem igy nincsen véleményem,régebben az elején belenéztem az m1-be ,de nagyon távol áll tőlem az ottani stílus,nem azt mondom,hogy nem volt benne igazság,de egy propaganda műsor benyomását keltette akkor bennem,azokat meg alapból nem szoktam nézegetni vagy hallgatni.Egyszerűen untatnak.
"egy csütörtökön kezdődő bírósági tárgyalás befolyással üzérkedésről szóló vádirata közvetlenül Kubatov Gáborig, a Fidesz pártigazgatójáig és alelnökéig vezet. ... A vádirat szerint többen a Fradinak adott támogatással akarták megvenni Kubatov befolyását." Hadházy Ákos újabb botrányos ügyre bukkant
'100 obáánozásra gondoltam illik legalább egy gyurcsányozás,úgy egyébként a te szutyok topikjaiddal mivan,ahogy nézem van vagy 3 obááánozos topik amit nyitottál,gondolom egy kevés lett volna az oobánozásra:)
Ez az ember menthetetlen. Orbán a soproni évfordulón: Az elmúlt évtizedben egyesítettük a nemzetet A miniszterelnök a Hűség napján egyebek mellett arról beszélt, hogy ami valaha az antant volt, az ma a nyílt társadalom, multikulturalizmus és genderideológia, „akkor fizikai, ma szellemi megszállás”.
Igen valóban vastag bőr van a zöld troll képén,hiszen emlékezetem szerint nem is látja az irásaimat,ignorált,ehhez képest azokat számolja statisztikailag,szóval ennyit az igazmondásról.....bécikém
Politikailag jó,ha ott van,ezért hagyták békén,de ha nyerne az ellenzék és Orbánt próbálnák eljárás alá vonni akkor Gyurcsány elleni bizonyítékok is egyből előkerülnének ha jól sejtem,ezért is írtam még régebben,hogy Gyurcsány a biztosíték arra,hogy ne legyen valódi elszámoltatás.Előkerülnének a páncél aljáról olyan akták baloldali,liberális politikusokról és gazdasági szereplőkről amik eddig jegelve voltak,szóval jó kis sárdobálás lenne egy Fidesz ellen irányuló elszámoltatási kísérletnek.Nem véletlen,hogy Simicska sem dobott be semmi komolyat Orbán ellen.Talán 20 év múlva ,ha kimegy a politikából a mostani politikai elit, egy új generáció,leleplez minden ismert korrupciós ügyet ami a rendszerváltás után volt.
Tudom, hogy volt saját topikja és az (érdektelenség/feleslegesség okán) bedőlt, csak ezt az eszébe akartam juttatni! :)) Felesleges volt, ugyanis a trollnak vastag bőr van a képén!
:))))))))))) Igen,ha ismeri,de te tuti,hogy nem vagy közöttük,mivel a politikai jellegű topikokba ezen a nevemen kezdtem el írogatni az előző általam törölt neveken kizárólag tőzsdével kapcsolatos topikokba írogattam.Igaz nálatok mindenki aki az Orbán ellenzékét szidja az egy ember ezer nick alól,miközben valahogy a ti klónjaitokat szokták törölgetni,amikor kitiltás után a klónnal vissza jöttök.Cak vissza kell nézni a kitiltásokat és azt,hogyan buktak be a klónjaitok.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!