Nagyon komoly, Fletó új neve: Gyurcsány József, MZP éppen most keresztelte át az Egyenes beszédben.Nagyon jót röhögtem. Hunyjunk szemet és tudjuk be a fáradtságnak. Azonban félő, hogy sokaknak mától Jóska lesz Fletóból, bár egyre kevesebb a jelentősége, hogy hogyan szólítjuk.
Igen, nekem is ez a bajom vele! Sajnos az első megérzésem 90%-os, muszáj figyelnem rá. MZP "Orbanra hajaz" , igen nem látom(olvasom) hogy az itteniek is látnák ezt benne, rajtad kívül. És igen, bár én is tévednék!
Ne bomolj Bigyula ! Miniszterelnökjelölt lett választva , tehát kormányváltás esetén miniszterelnök kizárólagosan csak Márki Zay Péter lehet. Ennek törvényes lebonyolítása már csak technikai kérdés, formaság, a többi, pedig süket duma. Aki nem tudja félretenni alantas vágyait és szánalmas sérelmeit, az elárulja az összefogást és talán a hazát is. Szegény Fletónak is szépen be kell kapkodni pár xanax-ot és máris szebben látja majd a jövőt.
Az előválasztás arról szólt, hogy ki legyen az ellenzéki összefogás listavezetője. A miniszterelnököt az újonnan megalakult Országgyűlés választja majd. Mi ebben az újdonság?
Ajaj most néztem az RTL híradót, Gyurcsótány makonya állapotban máris nyugalomra int mindenkit, hogy először a képviselő testületet kell kialakítani, az új kormányt, majd azután jöhet a kormányfő kijelölése. Ennek nem szólt senki, hogy volt egy előválasztás, szegény pára, végigitta az egészet.
Így már értem! (Fura lett volna az MSZP-DK háttéralku.) A hölgy megsértődött, mert nem vették be a hatpárti megállapodásba, és ezért azt nyilatkozta, hogy: "2022-ben elindul majd az ellenzéki együttműködés jelöltjével szemben, hogy az általa megszerzett (az ellenzéki együttműködéstől elvont) szavazatok miatt a fideszé legyen mandátum". Azért nem kapott senkitől támogatást, mert azokkal (talán épp a momentumosokkal) is összeférhetetlen lett, akik az önkormányzati választáson támogatták. Nem csodálom, hogy nem lett belőle "hatpárti jelölt"!
Nem volt ítt semmi nyomvonal rögzítés. Sokat mondtam nektek ANNYISZOR SZAVAZÓ LAPOZTAK AMENNYISZER AKARTAK.. Más szavazó helyeket Fiatalok jobban fürgébben bejárták.. Tőbbes szavazást egy emberből ami kitelett, nem zárta ki semmi..MOMENTUMOSOK IS MEGNYOMTÁK A VÉGÉN!! D.Krárikának nyugdíjas csoportja járt szavazóhelyiségről, szavazóhelyiségere.(nem volt ez Titkos szavazás) Végén a DK szavazói belefáradtak.. Ismétlő szavazás MZP-nél fogant meg!! MZP >>>Mennyetek,mennyetek(akárhányszor szavazhatok,nem zárja ki senki) egyedül vagyok!!!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!