az a baj veled, hogy a lényeget hallgatod el. o1g provokátorai kezdtek el törni zúzni, ezért rajtuk kérd számon a következményeket. ha nem lett volna utcai provokáció 2006-ban, akkor mindenki élne boldogan.
Na, én épp a rendőri intézkedések miatt gondolkodom azon, hogy most (se) megyek el szavazni. Számomra felháborító, ahogy az embereket büntetik elképesztő összegekre, sokak életét teljesen padlóra téve (hozzáteszem, engem nem büntettek meg). Legyen rend, terelgessék az embereket a helyes irányba, de ne tegyék tönkre őket, így semmi értelme az egésznek!
Megnyugodtam, Rendkívüli jogrend 2026-ig azután meglátjuk. A dagi már nem is trükközik az van amit ő mond É-Korea. A nép tapsol éljenez. Magyarország az eu É-Kóreája.
egy normál méretű embernek érjen nyakig, az neki homlokig legyen, hogy csak ugrálva kapjon levegőt és többet nyeljen abból amivel felengedte a medencét, mint levegőből! Legszívesebben ezt nézném én is, hisz évek óta ezt csinálja az itt élő nép nagy részével! De annak is a szop@s része minket érintene, ő meg tovább lopna.
Ha Orbán marad 22-ben, AKKOR biztos, hogy nem lesz demokratikus választás 26-ban! Nem kellene ezzel még gondolatban se játszani, mert minden egyes nappal amikor Orbánék vannak hatalmon csak süllyedünk. És ez nem a "nép" hibája alapvetően, hanem az ezt a rendszert szisztematikusan, aljasul felépítő szűk hatalmi köré, élén a vezérrel. A diktatúrák a nép átverésén alapulnak mindenhol a világon, nem vagyunk ebben különlegesek. 11 év alatt megfőzték a társadalmat mint a békát.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!