Jogos, hogy benne voltak, de az szdsz-es háttéralku miatt lett a fidesz parkolópályán! Gazdasági, pénzügyi megfontolásból "kellett" az Mdf-nek az szdsz-t "választani"! Rossz alku volt az ország számára!
Ha 1500-1800 lengyel a fele volt akkor rosszul mérted fel a tömeget! A lengyelekkel együtt meg CÖF vonult fel a Várba!
A kecskeméti utcában viszont pangás volt!
mdf -es köröket nem tudod kihagyni ,
ők is benne voltak ,
félre ne érts , ezzel nem menteni akarom az szdsz-t ! ,
hanem csak arra akarok rávilágítani h mennyire gyarló az emberi természet ,
pártálástól, vallástól, fajtól függetlenül ,
ez az a szemlélet amit a jövövőben mindenképp megpróbálnék kiküszöbölni ! ,
(ha politikus lennék , de nem vagyok az! )
Orbán 89-ben alapozta meg a politikai karakterét az azóta is idézett beszédével!
Megjegyzem a liberális mint párt szlogen nem volt. Mindenki demokrata akart lenni!
"Orbán viselkedése termelte ki Gyurcsányt?" Gyurcsány nem politizált akkor, hanem privatizált! Orbán ezzel 20 évet késett!
Ami 90-98 között történt az az SZDSZ bűne! A nemzetközi tőke fő támogatottja volt a jóval nagyobb MSZP árnyékában! Minden money az szdsz-en keresztül!
ja , oké ,
ez magyarázat lenne , de nem ilyen egyszerü az élet ,
hidd el ! :) ,
szóval az h vlki ügynök volt , az jó a mai élete besározásra ,
de aki ismerte az akkori viszonyokat az tudja , h ez a legtöbb embernél már nem jelentett semmit ,
tehát tegyünk különbséget egy 1983/85 körül beszervezetteknél , meg egy 1961 körülinél ! ,
pl szerencsétlen Vikidál esete szvsz egy jó plda ! ,
antall egy régebbi beszervezett lehetett (persze megélhetési kényszerből) ,
viktor pedig ugye élt a "számára" szabad" világ adta lehetőségekkel ! (soros egyetem) :))
"Ha 93-94-ben a liberalizmusod nem orbán, hanem az SZDSZ miatt omlott össze érthető!"
Azért volt akkor egy igen nagy köpönyegforgatás Orbán és a Fidesz részéről... Az sem tetszett, hogy aki mellé állt, azt lassan kicsinálta (kisgazdák/Torgyán, mdf/Dávid) Már akkor lehetett látni, hogy kizárólagosságra törekszik, azaz a hatalom érdekli kizárólag. A mai napig azt mondom, hogy ha nem így viselkedik Orbán, mint ahogy 1998-2002 között viselkedik, akkor az MSZP-nek, Gyurcsánynak semmi esélye sem lett volna. De a viselkedése volt az, ami kitermelte Gyurcsányt.
Valóban nem értettem egyet az SZDSZ MSZP kormányban való részvételével 1994-ben, de az országnak jobb volt, mintha tisztán MSZP kormányzás lett volna. 2002 után viszont az SZDSZ már nem volt az, ami korábban.
én spec azt látom problémának h minduntalan összekeveritek és orbán áldemokráciájával érveltek a migráns kérdés fölött !,
pedig ezt szigorúan két külön dologként kellene kezelni !
mint már nbm-nek is írtam,
nagyobb veszély az eu szétb..szása , mint magyarország demokráciájának tönkretétele , az elöbbit nem tudod visszafordítani ha megtörténik ! , utóbbin pedig (még ha nehezen is) , de lehet változtatni választások utján !
állitólag demokrata viktorunk antall halálos ágyánál lett nemzeti" ! :) ,
vajon mit mondhatott neki antalljózsink ? , mit hagyhatott rá ? ,
ettől függetlenül mingráns kérdésben qrwára nem értek veled 1-et ! :) ,
nézd meg a neten hiller , gögös Z, havas H véleményét és elcsodálkozol !, pedig "balosok" !
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!