de ezek, senkik és semmik... söpredék, erkölcsi okok miatt nem érdemesek arra, hogy megbecsülés, elismerést kapjanak, nem pedig azért mert kormány ellenes tüntetésre mentek!
Figyu! A díjazott teljesítménye, aminek elismeréseként a díjat kapja, és a pillanatnyi kormány, pillanatnyi politikai irányvonalának feltétlen elfogadása milyen összefüggésben van? Megsúgom: semmilyenben. :)
Tényleg jó ez a topik, szórakoztató, ahogy a szélsőjobb értetlenkedik és erőlködik itten, mindjárt aranyeret kapnak.
Pampa a gyorsnaszád, büdösborz a bűvárhajó, amolyan fenékjáró küllő üzemmódban. Már csak a feketeinges kürtőskalácsos hiányzik. Na én mentem, ha ezek itt hentyegnek.
nem fogadom el a legmagasabb állami kitüntetést ha nem értek egyet az iránnyal és magával a rendszerrel!!!!!!!!!
Arcul köpöm azt aki az én teljesítményemen akar felkapaszkodni és politikai tőkét akar kovácsolni!
Sőt! Elmegyek tüntetni és kinyilatkoztatom azt amit gondolok és szolidáris vagyok! Majd hazamegyek és nyugodtan belenézek a tükörbe, és azt mondom: Ezt kellett tennem!!!
Hmm, ha állami kitüntetést kapok, akkor nem tüntethetek a kormány ellen? Ha ez szerinted felháborító, akkor ezzel nyíltan kijelented, hogy az állami kitüntetésnej a lojalitásért kell járnia szerinted. Nem érzed ezt, mikor ilyeneket leírsz?
ezt a díjat nem volt kötelező át venni... vissza is lehetett volna utasítani... lemondani 30 vagy 60 millió forintról, a regnáló állam kitüntetéséről... és kimenni a tüntetésre....Sőt nyilatkozni , hogy nem tudnak azonosulni a jelenlegi politikai irányvonallal vagy bármi... de ez így morális katasztrófa... egy életre elásta magát mindekttő.... megérdemlik, és erről nem a kormány tehet, és nem a tüntetők, hanem csak és kizárólag ezek a szerencsétlen, erkölcsi hullák! Jeles és a másik Röhrig vagy ki...
A kettő nem zárja ki egymást, sőt. De próbálnád elmagyarázni ezt a gondolatot "A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat" topikban kvaterkázó antiszemita csapatnak. Ők ugyanis úgy érezhetik, hogy a kormány kiszolgálta ezzel a nemzetközi pénzarisztokráciát és maga is cionista lett.
Szóval ami nyereség az egyik oldalon, az veszteség a másikon.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!