Örülök az emelkedésnek. DE nehogy megint elélvezzünk 20ft emelkedéstől, azonnal átszáll mindenki rózsaszín-lila felhőkre. Azért még korai az örömködés, várjuk meg a jövő hetet. Én kinézem belőlük, hogy az apportokra "hivatkozva" felhúzzák, és onnan lehet megint egy szép nagyot borítani. Nem a rosszindulat beszél belőlem, én az OPUS-al vagyok-hiszek benne, de ezeknek már csak akkor hiszek, ha megtörtént.
Az apportok elhalasztása miatt tisztán látszott, hogy szakadni fog az árfolyam. Amikor erről irtam, ki is tiltottak ahogy kell... Mondván vészmadár vagyok, és negatív, holott ez volt a realitás... Az eredmény viszont extrém jó lesz, valszeg ezt árazza a piac. Innen tök irreális az 1000 ft évvégére, de simán benne lehet, ha ML és köre is így akarja... Sok pénzt Opus részvényesek!
Nem kizárt hogy picit hatott a sok email,telefonàlgatás.Ők is olvassák a fórumot.Azt sem tartom lehetetlennek hogy shortzárás volt,mostmár aktiv Mlkedő pozi lesz :)Mint anno a Ricsiben mikor zárták a nagyok a shortokat,onnan szépen tudott levegőhöz jutni a papír
+ opcionálisan: Ha infóm van megosztom (amennyiben ezzel az én pénztárcám tartalma nem csökken, sőt akár növekszik) Ha infóm van, nem osztom meg (amennyiben ezzel a pénztárcám tartalma hízik) Ha nincs infóm megosztom (amennyiben ezzel az én pénztárcám tartalma hízik) Ha nincs infóm nem osztom meg (neutrális idegi pálya) Hát ilyen rideg terep ez a tőzsde :))) Valamelyik opciót kihagytam esetleg? Úgyhogy, csak annyi hozzá, hogy kellő körültekintéssel kell leírni az infónak értelmezhető dolgokat szvsz.
Nem ilyen a modora,keveset ir,de nem szokása az ilyen beszéd!! Mindenki várta az apportokat,,nem hibás senki,,ne anyázzatok,az fájdalmas mindenkinek,örülni kell,hogy megy a papir!!
OPUS Global Nyrt.