Tegnapelőtt nem voltunk718-on. tegnap értünk csak a közelébe le. én napok óta benn állok, nem 1ft-al felette. és még ma sem kaptam meg. Azt hiszem, a héten nem is voltunk még ennyire alacsonyan.
Aki figyelt, eddig is tudta, hogy Te vagy itt az egyik legértékesebb EMBER! Aki nem figyelt, arra te se figyelj! ;) Köszi, hogy megosztottad, vállalva, hogy egyeseknek ez sem fog tetszeni, és további irigyeket szül. De ez sem Téged minősít!
r.728Én is így látom. Ez az alámegyünk dolog elég nagy presztízs veszteség lenne a választások után a cégnek. Szerintem nem lenne szerencsés leengedniük, mert aki nem vett a választások előtt, az ne kapjon olcsón. Vegyen most drágán, függetlenül attól hogy magánszemély, vagy intézményi, vagy maradjon ki ebből a körből is...
Aki esetleg tudja, hogy iceberg megbízásnál technikailag hogyan néz ki (könyvben) egy ügylet, akkor az tudna pontosan válaszolni. Ha jól emlékszem az iceberg "újratöltődő könyv hatás" kb 300e-400e db vételek között volt látványos, de erre már lehet nem pontosan emlékszem. Ha feltételezzük, hogy annak ellenére, hogy mi fizikailag nem látjuk a teljes pakkot a könyvben, de az ettől függetlenül ott áll az első sorban aki 718n kaphat, akkor a visszatöltés csak addig lehetséges, amíg ki nem elégítették a jéghegyet teljesen. Abban a pillanatban, ha látványosan nem töltődik vissza a könyv, hanem aláesik akármennyivel is a darabszám, akkor már nem lesz visszatöltés. Én ezt gondolom.
A múlt héten amikor visszatöltődött, akkor indítóban mindig a teljes vagy legalábbis jóval nagyobb mennyiség látszott. Indulás után egyből lecsökkent. A legutóbbi 718-as leszúrás óta már fix-en ez a mennyiség van minden reggel és napközben is. Az elfogyott és az indulás előtti-indulás utáni mennyiség különbség is jól korrelált. Én azt gondolom most már ez a teljes.
OPUS Global Nyrt.