jogos Sarpac, de abból kiindulva, hogy mi ment az ötödik ker-ben, vagy nem rég ferencvárosban, te látsz arra REÁLIS esélyt, hogy őket meghurculják miatta? :) (egyébként ez csak 2 példa az 1000 közül... :( )
Én még várok egy dolgot amit rendezni kell. ML kiszáll a Konzumból a Konzum kiszáll az Opusból. És a két papír szétválik, a Konzum marad standard az Opus megy fel prémiumba. Az Opus és ML nem véletlenül vette meg a Statust.
Gondolom.
Bővebben?
Jún.1 óta 66 Ft-tól 87es átlaggal itt vagyok és itt is szeretnék maradni sokáig .A 1221 épp meg is felelne akár, de majd az idő eldönti;)Amikor beléptem még nem álltak készen a számláim, így sima értékpapírszámlára vettem meg az OPI pakkomat. Mint írtam most szeretném átpakolni. Nyilván a "kicsi lelkemnek" jobban esne, ha mindezt pluszban zárnám és nem bukóban.
Szeretném megtanulni ezt az egészet, figyellek benneteket, olvasgatok is mellé. Lehet többet kellene a szakirodalmat, mint a fórumot, de a nehezebb pillanatokban - lelkileg - a fórumtól többet kapok. (Konzumban is kb fele tőkével ott állok, ott most mondjuk mínuszban, de két limites nap fölfelé, aztán erre az egészre senki nem emlékszik majd már.)
Szívesen olvasom gyuripapa, Metwolf írásait, ezúton is köszönöm nekik az igényes írásaikat, számításaikat. Tudom, hogy többen is bírtok még komoly tapasztalattal, tudással. Örülnék, ha részletekbe menő okosításokba is belemennétek. Szerintem nem vagyok itt egyedül, aki ezt nagyon üdvözölné és hálás is lenne érte.
OPUS Global Nyrt.