Ebből 130800db az enyém, én nyitóban most dobtam, teljesült az emelkedő háromszög célára. Majd ha látom akkor visszaveszem.És van egy 14 pontos rés most elég magasan már.
Sziasztok! Nem rossz okfejtés.... mint részvénybitorló mondom, akik a magasabb szinteken szálltak be ( 150 felett és / vagy mostanában) komoly rizikót vesznek a vállukra.... miért? Mert a részvény közkéz hányada nagyon kicsi volt ( korábban beragadtak, esetleges hígítók növekedhetett) miatt. Én mindig is azt mondtam: ennek a részvénynek az előéletét ismerve alapok, intézményiek messze elkerülték ezt a részvényt! ( mindegy minek hívjuk/hívták Phyl vagy épp Opimus vagy augusztustól ki tudja részvénynek) Ergo a részvények igen jelentős hányada nem kisbefektetők kezében volt ( szerintem) részvényt el lehet adni egyébiránt úgyis, hogy " rávesszem" a vevőket-alapkezelőket- a vásárlásra..... ezt értse mindenki úgy ahogy akarja!Azt nem fogjuk megtudni soha: akik most adják, milyen beker áron raktároztak ( volt itt ugyebár minden-nigériai tulaj pl.) A kormányzati hátszél kell nagyon, mert ez a cég jelenleg ( értéket nem képvisel ( már ami azt illeti, hogy tegnap pl. közel nagyobb volt a forgalma mint a Lótépé, Mol párosnak) spekulációkkal van kitömve ( mennyi is fordult meg tegnap a tőzsdén??? 57 milliárdból kb. 2?) Szóval én a köv. stratégiát követem: egy részét az általam bitorolt csomagnak egy adott áron eladom: ez kb ott lesz ahol a betett pénzt-----ez kurva régen volt--- duplán kiveszem...nemsoká ezen a szinten lesz. A maradékkal meg max. kitapétázom a falat a budiban, otthon. Eccerűen nem tudom elhinni, hogy ezek, ott, nekem jót akarnak!! Ja és várom a maradékkal, hogy jót tegyenek velem!!! :D
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.