Mondom én,ez lesz az új E-STAR.....:))Vagy régebbi motorosoknak pld: Graboplast...Utoljára a 90-évek közepén voltak ilyen mozgások,tudjuk mi lett a vége....(én is tulajdonos vagyok,és az emelkedésben vagyok érdekelt)
Én az 50ft-os kitöréstől számolom(0.pont),ott 139 ft az 1-es pont........107 ft környéke a 2-es pont(80 ft szvsz fals mozgás volt).Naposon elértük az RSI 80-85-ös zónát,itt gondolnám valahol a 3-as pontot(lehet,hogy ma,vagy holnap,lehet itt is hosszú felső kanóc,attól függően,hogy mennyien vannak még a könyvben a vételi oldalon)
Köszi. Így valóban jobb, mert az augusztus kicsit hosszú hónap.
Egyébként fura hogy ezt nem lehet előre tudni. Persze tudom hogy spekapapír, de pl a négy blue mindig megmondja nem csak napra de napon belüli időszakra - hajnal, este - hogy mikor jönnek ki a gyorsjelentéssel.
Nem hiszem, a céláramat ismered, ha egy év, ha holnapután, de ott elkezdek kiszállni, folyamatosan építem le a pozícióimat. De az utolsó db-ot még nem tudom, hogy mennyiért fogom eladni
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.