Egyebkent nekem ez a 6%-os tulajdonresz az izocukorgyarban csak a kezdet.Szerintem joval nagyobb reszesedest fognak benne szerezni.Hatalmas uzlet jo profittal.
Az is igaz amit leírtál, logikus.
De.
Én azt vettem észre, már többször is, hogy az emelkedés közben megjelenő heccelőkkel durva szócsata bontakozott ki ÉS elkezdett esni a papír.
Ez volt legutóbb is amikor 2 vagy 3 embert kitiltottak innen, direkt megnéztem az időpontokat mikor csapott át anyázásba a fórum és mikor kezdett el esni a papír.
A két időpont egybeesett de az anyázás kezdődött korábban, utána jött az esés rögtön.
Egy időben babonából mindig figyelmeztettem őket.
Persze tudom, hogy ez nem így működik, nem ezzel befolyásoljuk a tőzsdét, de azért kellemesebb így a hangulat.
Főleg, ha emelkedik!
Akkor legalább mondhatom, hogy ugye én megmondtam?De pszt, ezt ne mond el nekik... :-))
Szerintem az ok-okozati viszonyt cseréled csak fel.
Ha emelkedik, mindenki nyugodt és viccelődik, ha esik akkor meg mindenki ideges és élcelődik. Nem pedig fordítva.
Azért én pontosan szeretném tudni mikor is lesz a gyorsjelentés, még próbálok a lila ködön kívül maradni. Ez a valamikor augusztusban eléggé bizonytalan így. Nincs pontosan leírva valahol? Nem szeretnék meglepit, hogy egyik este egyszercsak megjelent. Kéne tervezni.
Jól van gyerekek, meg vagyok elégedve veletek. (nahát, még rímmel is..)Ma is szépen fórumoztatok, meg is van az eredménye.Ugye Ti is látjátok?Szép kövér zöldet hoztatok össze ma is.(Tudom-tudom, vesszőparipa. De akkor is, nincs igazam? Persze, hogy igazam van, nem kell válaszolnotok.)Kétkedőknek nem felülni, nem veszekedni velük, (érvelni persze lehet normális hangvételben), trolloknak nem válaszolni és tádáám, felső limit!Csak így tovább!Ha ügyesek lesztek holnap este is megdicsérlek benneteket és kaptok vacsorát is (diópálinkával).De ha nem, haragom lesújt és lesz helyette alkoholmentes sör!Uff, én beszéltem!
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.