Hát az a 6 - 14 dolcsiig szinte derékszögben nem semmi :-))))) Ez tényleg az a termék,ahol nem szabad sem mohónak lenni sem beleülni nagyon, néha egy jó skalp is nagy lóvét hozhat
10 perc múlva lesz érdekes, merre indítják meg, a nagyok már itt vannak. Napon túl nem tartom meg, még ha ma be is ugrok újra, mert a hétvége, a roll over, stb. azt tudjuk nagyon brutál tud lenni.
Na eladtam. Egyébként a teljes sztori az, hogy 3.030-nál vettem TL46-ot :) Ki-be ugráltam, de így is szép lett a jelenlegi állapot. Viszont most a kezemre ülök, nem veszem vissza a longot, mert nem tudom mi lesz. Próbálok óvatos lenni, ahogy Ti is, inkább kivárok, lehet érdemes megvárni a holnap reggelt.
Amilyen genya ez a cucc, tuti meghúznák vagy 8 dodóra :))) Látom az autómosás alatt kimaradtam egy parakörből. Mindjárt új 5 órás gyertya, az fog mutatni további irányt szerintem.
Azt hiszem elmegyek most lemosom az autót, a héten szabin vagyok, kell egy kis levegőzés :-) Ez meg addig azt csinál, amit akar, legalább addig sem ugrálok.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.