london nyitva tehát lesz
délután rövidített nyitva tartással
17 February 2017, 11:11
U.S. President Donald Trump was on the wires last minutes, via Livesquawk, stating that the country will “fight” for low energy prices.
Törölt felhasználó2017. 02. 19. 18:56
thomas üzenete:
Én a gázban 2 görgetést éltem meg.
Elsőnél eladtam pénteken, és +5%-ban nyitott hétfőn.
Másodiknál +10-15%-ban nyitott a határidős jegyzés, 2,764--->3,081$, certi shova, akkor kezdődött a torkosborz számomra, Pavlovi reflexszerű, fájdalom itatódott belém, ezzel kapcsolatban.
Azt hiszem, most a gáznak felé sem nézek egy darabig, áttétesen kibaltázott velem a Banco BPM-ben is. Öblösödés bal pereménél húztam, kislibazöldel szaggatottal horizontális vonalat, hogy ott adni és parasztshort, de bevillant a 4 $-os rally, amikor eladtam, és nem állt meg fülre, hanem horogszerűen emelkedett tovább, persze a nyerő -ba ment át.
Boxban higanymozgásnak hívják, amit az NG csinál.
olaj sem lesz, vagy igen?
úgy utálom hogy a portfolio is lehozza hogy melyik éttermek nyílnak 2017-ben, viszont azt nem, hogy akkor lesz-e gáz, meg olajárfolyam hétfőn
akkor veszek ezüstöt, vagy olajat hétfőn és meglátjuk kedden a gázt :-)
mindegy, nem tudok addig mit kezdeni a gáz certijeimmel, nem idegelem magam rajta
hétfőn meg délután 16:00-tól nem igen lesz mozgás már
nekem soknak tűnik a márciusi +4% kamat a spothoz képest (2-3%-nak kellene lennie), de a cotangó az a két határidős. a kifutó és a következő különbözete - ha jól tudom az meg a jhéten lesz
sztm pihenj kicsit, most úgy sem lehet mit tenni
reggel meglátjuk, merre ment és ennek függvényében tudunk dönteni a pozikról
addig kár rágódni és őrölni magad
"Alea iacta est" JC
a készlet adat se jelent semmit link
mert nem ez után mozog hosszabb távon.
a készlet 20-30%-kal magasabbak mint az elmúlt években azért, mert új tárolók épültek, ahogy nőtt, pontosabban felrobbant a gázfelhasználást az utóbbi 5-6 évben
ha forró lesz a nyár, légkondik beindulnak, megnő a gázfelhasználás, link
olyan permashortosok vagytok hogy csak nézek:D
Nem fogunk esni a rollover miatt, mert az előre pontosan látható volt, be is linkelte valaki, túl könnyű pénzkeresés lenne, akkor shortba kellett volna állni full tőkével és kész, úgyis leverik a rollover miatt. A másik meg, nem meleg jön, hanem ahogy Magicmaan is írta, hiDeg, ott az ábra, és technikailag is ahogy Magicmaan is írta, bull, thomas is ahogy írta, túl sokat esett, jönni fog a green week, nyugi, most lesz egy kis up, nem eshet örökké:)
se olajban, se gázban rollovernél nem láttam még olyat, hogy akkor a következő héten beverik/felhúzzák az előző kontraktus szintjére, és szerintem nincs is, amiért ez történne. Persze ettől még lehet, hogy beverik 2,85-re, viszont nem hiszem, hogy bármi köze lenne a rolloverhez
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.