2 rekord közeli időszak volt long állományok tekintetében. Egyik 2014.06.20-i héten, ekkor kezdett zuhanó repülésbe az olaj. A másik most. Ebből nem tudom mi következik, de nem jelent jót szerintem.
én felével kiszálltam a certiből előző héten csütörtökön a 3,48-as csúcsnál a 3,38-nál vettekkel, viszont a többi, 3,48-asból nem szálltam ki, én is bízok amikben Te :)
Én azért vásároltam ma gázlongot 200 környékén,mert bízom a hideg időben ill. a készletek csökkenésében.Előre jelzések szerint állítólag erős sarkvidéki betörés várható USA területén a hétvégén és jövő héten.Naturalgasweather.com oldalát ajánlom figyelmedbe.Csütörtökön heti jelentés gázról du. fél 5-kor az EIA honlapján.
Így van certi és az OTP Direktbe ha bemégy akkor az OTP Direkt Brókerbe kell bemenned
Ezután felül van az,hogy Árfolyamok.Abba belemégy és azon belül BÉT adatok.BÉT adatokra rákattintol.Felül kiválasztod,hogy,Certifikátok.A megjelenő listában legördíted az EBHENHUBTL39-ig.Na ő az a gázlongcerti amit én csak TL39-nek hívok.
Nézd meg a geci SP-t is bebaxták.Szerencsémre a DAX-ot is,így shortjaim hoztak is 400 pont nyerőt.
On: Gáz longom daytrade-ben ma zártam.Ill. vettem TL 39-t 190-n,195-n,200-n és 205-n swingre.Remélem te is jól állsz olajjal.
:-)
Bolinger beszűkült nagyobb elmozdulás várható macd alulról próbálja keresztezni saját magát 👍 Bolinger közepe megtartotta a napi gyertyát . Az ma100 nem tetszik csak long szempontból, azt mindig jól körül járja az árfolyam. Szerintem long .
Mai ésszel azt mondom Neked,hogy a 4 nagyon kívül más magyar rv-t nem is vennék.Főleg a MOL-t kedveltem.A daytradet és a swinget egyaránt ill a beragadást ill osztifizetést is átéltem és gyakoroltam benne.Nagyszerű papírnak tartom.Most,hogy 20000 felett van igazán sajnálom,hogy nem tartottam meg tavalyról egy darabot sem.Azért Acceptéket szoktam olvasni és szurkolok nekik.:-)
tudod a ráérzés fontos, van amit tartani kell, meg pl ha az olaj decemberben mondjuk 65 lesz, akkor számít e h most hol van...? ez egy jó kérdés...plusz kérdés az is h annyi lesz e...:D
pl ha molba lépsz bele elsőre és tartod egész mást mondanál a részvényekről...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.