Múlt héten még 70 fölé mutatott a 200-as mozgó a 4 óráson, persze naponta ment lejjebb, ezért szálltam ki tegnap, kicsit korán. Most nézem csak, gázt tartom, de pirosban van.
Várlak benneteket az olajjal 70 usd körül, aztán shortolom.. Hm? Veszelyes elgondolás? Szerintetek mikorra szabadítsak fel money-t? Írjatok már legyetek szivesek egy olyan címet, ahol láthatok egy olyan wti chartot, ahol ábrázolják a MA -kat is, esetleg az rsi-t is.
Olajat eldobtam 69.16, majd visszaveszem, de azt se bánom, ha nem sikerül. 200MA a 4 óráson ellenállás. A 70-es célig már nincs sok upside, és kezd úgy kinézni mint március 18-án a nagy esés előtt. Pair trade van, ahogy megy fel az olaj, úgy megy le a gáz és fordítva: https://www.tradingview.com/x/y6x5jTcR/ Ez nem egy évszázados megfigyelés, de pár napja működik, ha a héten kitart, nem kell a gát longot veszteséggel elvágnom, még tartom.
A gáznak minden emberi számítás szerint lefelé kellene mennie, melegebb idő előrejelzés jött, és szezonálisan ilyenkor egyébként is csökken az ár. Ennek ellenére felfelé tart! Nekem eleve gyanús volt, hogy $4 környékén van, mert ez azt jelenti, 'this time is different'. Tartom a call opciót egyelőre.
Őszinte leszek,nem áll jól nekem a gáz.Egy-egy jó trédet eldurrantok,de több a bukfenc.Ezüstben ma a short zãrás-long nyitó záró +200k. Gáz -100k.Márvány menyasszony!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.