CB-t tartja még valaki, vagy kiszórtátok? itt már szép haszonnal adhatnám, de el tudom képzelni, hogy ma is megtépik annyira, mint tegnap. Véleményetek?
mindenki a kínai tárgyalások kimenetelét találgatja....a cb, DAX esetében nagyon lényeges, beálltam gázt venni, adni, és további Richtert venni a tegnapiakat adni L04 szinte semmi kockázat
Szia biztos 5 fölé megy, én is 5,15-re vártam minimum, és már reggel függetlenül mit hoznak a mai tárgyalások, nekem cb-ből több mint 40 000 db volt alig több mint fél Ft haszonnal adtam, de legalább pluszban, ma akár 10 Ft-ot is emelkedhet, cserébe a gázban izgulok, de még meg van a fele pénz vásárlásra, lehet beállok venni gázt 60-on, közben adom is 68-on......minden jót
https://invst.ly/j0un2 Így néz ki nálam CB. Erre rá lehet mondani, hogy jó indulattal megvolt a dupla alj. Ha ma shortokat zártak, akkor lehethogy lesz egy felkör? Holnap réssel fel nyitás 5,1 környékén mint az előző alj utáni emelkedésnél? :)
CB ről már kezdtem lemondani, de ma szépen megindult. Munka miatt nem bírtam vele foglalkozni, így megmaradt. Holnap ha még mászik fentebb, akkor lehet hogy adom. Gázt lehet hogy leviszik dupla alj közelébe?
Talán majd holnap ma már lent tartják .H4-n itt körül van az alja 2.2 körül.A Big Money diktál.Ha tartósabb coldshout jönne USA ÉK-i legsürübben lakott részére október végére akkor azt a jövő héten látnánk.Akkor eltudnék képzelni 2.4 feletti árat is.De addig csak döglődés van.Real:2.208. :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.