https://invst.ly/b69ur Olaj elképzelés. Inverz váll fej váll alakzat jelenlegi állása. Még egy szűk hónap, mire kiépülhet a jobb váll. Jelöltem a célárat, amely a nyakvonal áttörése esetén elérhető, a korábbi csúcs 66,6 dollár. De előtte 52 dollár közelébe is lejöhet (jobb váll alja).
Egy nagyon-nagyon picit pénz dobtam rá. Már csak az izgalom kedvéért. Nagyon meredek felfelé. Bár a többiben viszont longban vagyok. (VW certi és társai)
én is tovább vettem ma 306, 330, pár napja 339....az átlagom sajna 500, és már több mint 2000 db van ami 400 ezer mínusz, ha ezt túlélem, csak akkor veszem ilyen mértékben, ha jön egy magasabb kiütésű, abban bízok, hogy már mindent beáraztak, ami jó lehet, az eddigi tapasztalatom a kamatcsökkentésre, hogy nem a csúcson szokott jönni, ha július végére várják, akkor jó lenne kikényszeríteni egy eséssel, de itt bármi lehet, sok sikert, én már kezdek rosszul aludni
Hát benne van a pakliban,de én nagy fokú bizonytalanságot érzek.Ha Kína rossz adatokat közölt reggel,én az remélem délután az amerikai adatok is rosszak lesznek.Ez a shortolásom alapja jelenleg.
Azért amit a múlt héten mondtam bejött gázra lefordult 2.25 alá igenis lehetett shortolni 2.330 környékéről volt benne 100 pont.Igaz ez az olajra is,ott azt mondtam lehet shortolni 60 dollár felettről.Sztem ez is bejött jelenleg olaj 56.5 dodó alatt.Más kérdés,a daxlit benéztem buktam is a TS79-t kiütötték.Trumpli megxivatott engem,hogy Kínát nem büntette tovább a hülye vámjaival. Jelenleg sp -t és dax-t shortolom.Nyerő trédeket Nektek!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.