:))) Na, hát ilyen ez :))) Eléggé úgy tűnik nekem, hogy a résbe be akarják tolni, akkor a 2.700-et visszatesztelheti.. Kivárás :) A chartodnál mondjuk a 2.700-2.710 BB közép.
Macika! Azt esetleg,hogy lehetne megtudni,hogy a réses nyitás,valójában vétel vagy csak shortzárás?Mert ugye a résközöttit ugye valaki megvette,vagy nem?
Legszívesebben most shortot nyitnék rá, de már lassan zár a bazár, maradok partvonalon. Akik poziban vannak sok sikert! Szerintem az adat erős lesz csütörtökön újra, ahogy nézegettem vissza a fogyasztásokat, ismét egy -150-170B várható szerintem.
Olyan mintha visszavette volna a bedobott 2200 kontraktot az, aki bedobta... 5 perces bontásban a barcharton szépen látszik! Lesz itt még pitty-putty úgy hiszem. Maradok a mozinál :)
Nem tom, nekem 44ft volt a legjobb vételem. De többszöri ki-be ugrálással kb az emelkedés felét tudtam megnyerni. Most 68ft-ról vagyok. Én azt látom hogy egyre magasabban vannak az aljak és kicsit mindig kúszik felfelé. Szép lassan hogy a shortosok még türjék és ne érje még el az ingerküszöbüket.
Lehet rá esély.. ezt éreztem én meg, furává vált a mozgása, aztán valaki beöntött/rányitott ~2200db kontraktot, ez ismét a manipuláció jele, investingen a régi nick-ek írták is egyből. Ezzel eléggé kijelölte ismét az irányt a manipulátor.
Milyen jó lenne mielőtt megnyomja az Iphone-on (vagy a fene tudja milyen telója van) a "tweeter" gombot, előtte elküldené nekünk úgy 5 perccel a tartalmát. Gondolom "nem teszi meg" előtte a tétet a haverjaival...
~18Ft/db eredmény lett, kellett a realizálás, így utólag úgy érzem. Próbálom a bölcsebbek mondását tartani most, hogy nem kell mindig pozi, megpróbálok most kicsit várni, akármerre is megy. Ez mostanában egész jó arányban működik, hogy kivárok, mikor saját magamban összeáll a kép akkor lépek be, és mikor elkap az érzés, mint a előbb, akkor kiszálló. Kopp-kopp-kopp.
Én kiszórtam, írtam Nekik, hogy nincs jegyző, amint lett, ki is szórtam. A 2.780 valamiért nekem ellenállásnak tűnik most jelenleg, egyik pillanatról a másikra gondoltam így. Szóval azonnal adtam.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.